STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το ΝΒΑ, η ΚΕΔ, ο Curry κι ο Σπανούλης

Το ΝΒΑ, η ΚΕΔ, ο Curry κι ο Σπανούλης

Τι σχέση έχει ο Stephen Curry με τον Βασίλη Σπανούλη; Και πως συνδέεται το ΝΒΑ με την ΚΕΔ; Διαβάστε, δείτε και θα καταλάβετε τι θέλουμε να σας πούμε.

Πολύς λόγος έγινε για την τελευταία φάση του δεύτερου Τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, για το αν έκανε βήματα ο Βασίλης Σπανούλης και για το πως έπρεπε να διαχειριστούν τη φάση οι τρεις διαιτητές. Δείτε τώρα μια παρόμοια φάση από πρόσφατο αγώνα του ΝΒΑ, με πρωταγωνιστή τον Stephen Curry.

Οι συντάκτες του NBA Greece, έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα " NBA Media Central" την οποία χρησιμοποιούν όλοι οι ρεπόρτερ της λίγκας. Εκεί υπάρχει μία κατηγορία που ονομάζεται " Last Two Minute REPORTS", στην οποία το ΝΒΑ παρουσιάζει τις αμφισβητούμενες φάσεις των "εμπορικών" του αγώνων.

Ελάτε να δούμε ένα παράδειγμα:

West Finals, Game 1: O Απομένουν 7.8" για το φινάλε, όταν ο Stephen Curry παίρνει τη μπάλα, κάνει μερικές ντρίμπλες, εκτελεί και αστοχεί. Οι διαιτητές δεν χρέωσαν τον superstar των Warriors με βήματα, αν και έκανε. Η λίγκα ανακοίνωσε πως " η απόφασή τους ήταν λανθασμένη", έβαλε δίπλα στη θέση της το σχετικό video για να κρίνει κάθε δημοσιογράφος ξεχωριστά και αυτό ήταν όλο. Ούτε τιμωρία, ούτε αποκλεισμός, ούτε τίποτα περισσότερο από μια παραδοχή του λάθους. Έτσι είναι η ζωή στο ΝΒΑ (ακόμα αν ένα παιχνίδι δεν "τελειωμένο" όπως το συγκεκριμένο εκείνη τη στιγμή).

To VIDEO με τη φάση του Stephen Curry

Και εδώ η αναλυτική έκθεση του NBA στο Media Central

Το ΝΒΑ, η ΚΕΔ, ο Curry κι ο Σπανούλης

Η ΚΕΔ από την πλευρά της έκρινε τη φάση του Σπανούλη και τιμώρησε τους Αναστόπουλο, Κορομηλά, Μάνο με αποκλεισμό. Στην περίπτωση αυτή βέβαια τιμωρήθηκαν μόνο γι' αυτό το λάθος, καθώς σύμφωνα με τον κ. Συμεωνίδη, δεν μπήκαν στο μικροσκόπιο της ΚΕΔ άλλες φάσεις από την αναμέτρηση !

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ