STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το Λαύριο στην Basket League

Το Λαύριο στην Basket League
INTIME SPORTS

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την άνοδο του Λαυρίου στην Basket League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη παίρνει τη θέση του ΚΑΟΔ, που αποχώρησε λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Το Λαύριο είναι η 14η ομάδα του νέου πρωταθλήματος της Basket League, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ το πρωί της Παρασκευής (11/9). Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη πήρε -κι επίσημα πλέον- το χρίσμα, αντικαθιστώντας τον ΚΑΟΔ.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει για την άνοδο των "κυανοκίτρινων" στην πρώτη κατηγορία από την Τετάρτη (9/9), την ώρα που το μέλλον των Δραμινών είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο. Η αντικατάσταση του ΚΑΟΔ επικυρώθηκε στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ την Πέμπτη (10/9), με την ανακοίνωση να έπεται:

"Mετά την χθεσινή (10/9) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και τις αποφάσεις που ελήφθησαν τόσο σε αυτό, όσο και σε θεσμικό επίπεδο ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: " Ο ΕΣΑΚΕ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια του το Γ.Σ. Λαύριο και του εύχεται καλή επιτυχία στην πρώτη του συμμετοχή στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ".

Το Λαύριο προβιβάστηκε στην Basket League ως η πρώτη επιλαχούσα ομάδα από την Α2 κατηγορία. Τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με απολογισμό 18 νίκες και 8 ήττες. Η άνοδος του στην Basket League σηματοδοτεί όμως εξελίξεις και στην Α2, αφού το Περιστέρι είναι η ομάδα που θα πάρει τη θέση του . Οι "πρίγκιπες της δυτικής όχθης" έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες ενίσχυσής τους, αφού πρώτα αποδέσμευσαν τρεις αθλητές.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ