STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το φύλλο αγώνα στο ΟΑΚΑ

Το φύλλο αγώνα στο ΟΑΚΑ

Οι διαιτητές του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ, κ.κ. Αναστόπουλος, Πηλοΐδης και Μητσόπουλος, κατέγραψαν στο φύλλο αγώνα τα υβριστικά συνθήματα και τη ρίψη κροτίδων από τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός διπλασίασε τις νίκες του στη σειρά των τελικών της Basket League με τον Παναθηναϊκό και οι Παναγιώτης Αναστόπουλος, Αναστάσιος Πηλοΐδης και Κωνσταντίνος Μητσόπουλος κατέγραψαν όσα έγιναν σήμερα (10.6) στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά, το φύλλο αγώνα

"Κατά τη διάρκεια του αγώνα ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα στο 4 και 3" πριν τη λήξη του Α' δεκάλεπτου, όταν οπαδοί του ΠΑΟ έβριζαν εν χορώ "Γ… ο θρύλος κι ο Πειραιάς". Στο 2 και 24" πριν από τη λήξη του Α' δεκάλεπτου, οι οπαδοί του ΠΑΟ έβριζαν εν χορώ "Σπανούλη μπινέ π…. γιε". Έγινε διακοπή και έγγραφη παρατήρηση και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Στο 2.5" πριν από τη λήξη του Α’ δεκάλεπτου οπαδοί του ΠΑΟ έβριζαν εν χωρώ "Γ… τον π… τον Ολυμπιακό".

Στο 7ο' λεπτό πριν από τη λήξη του Γ' δεκάλεπτου, οπαδοί του ΠΑΟ άναψαν 6 βεγγαλικά φλόγας – καπνών στο χώρο της εξέδρας. Κατά τη διάρκεια των Γ' και Δ' δεκάλεπτων οπαδοί του ΠΑΟ έριξαν κροτίδες στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου".

Επίσης, πριν από την έναρξη του Game 2 έγινε σύσκεψη του Εισαγγελέα με τον υπεύθυνο της ΔΕΑΒ, τον αξιωματικό της αστυνομίας, τους εκπροσώπους Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και τους υπεύθυνους ασφαλείας για τη λήψη προληπτικών μέτρων, σε περίπτωση που προέκυπτε κάποιο θέμα με τους φιλάθλους, οι οποίοικάθονταν στις καρέκλες περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ