STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τι ισχύει με το ρόστερ του Αρκαδικού

Τι ισχύει με το ρόστερ του Αρκαδικού

Ο Αρκαδικός θέλησε να συγχαρεί την Εθνική εφήβων U19 για την πορεία της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι παρατηρείται μία στασιμότητα ελέω χορηγιών

Το μπάτζετ για την επόμενη περίοδο δεν έχει διευκρινιστεί στον Αρκαδικό κι έτσι τα πάντα είναι ρευστά. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, κ.Σμυρνιώτης, περιμένει να δει αν θα υπάρχει στο πλευρό του κάποιος ισχυρός συμπαίκτης προκειμένου να καθορίσει τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας. Μέχρι να γίνει αυτό οι μόνοι σίγουροι πρέπει να θεωρούνται ο Γιάννης Καραμαλέγκος που δεσμεύεται με συμβόλαιο αλλά και η... σημαία της ομάδας, Γιώργος Κοψαύτης. Από το περσινό ρόστερ εξαιτίας της καθυστέρησης που παρατηρείται στις ανανεώσεις αρκετοί παίκτες μιλούν με άλλες ομάδες κάτι που κάνει δύσκολο το έργο του Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος επιθυμεί να διατηρηθεί ο βασικός κορμός. Ο Άκης Καλλινικίδης έχει τις περισσότερες πιθανότητες παραμονής, όμως τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο πριν "κλειδώσει" το ύψος του μπάτζετ.

Από εκεί και πέρα η Αρκάδες εξέδωσαν συγχαρητήρια ανακοίνωση για την πορεία της Εθνικής Εφήβων U19. Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν: " Το διοικητικό συμβούλιο του Αρκαδικού θέλει να συγχαρεί την Εθνική Εφήβων για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και εύχεται οι επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ να έχουν συνέχεια και στις επόμενες μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ