Τι ισχύει με το ρόστερ του Αρκαδικού - Stoiximan.gr Basket League - SPORT 24
STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE

Τι ισχύει με το ρόστερ του Αρκαδικού

Τι ισχύει με το ρόστερ του Αρκαδικού

Ο Αρκαδικός θέλησε να συγχαρεί την Εθνική εφήβων U19 για την πορεία της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι παρατηρείται μία στασιμότητα ελέω χορηγιών

Το μπάτζετ για την επόμενη περίοδο δεν έχει διευκρινιστεί στον Αρκαδικό κι έτσι τα πάντα είναι ρευστά. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, κ.Σμυρνιώτης, περιμένει να δει αν θα υπάρχει στο πλευρό του κάποιος ισχυρός συμπαίκτης προκειμένου να καθορίσει τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας. Μέχρι να γίνει αυτό οι μόνοι σίγουροι πρέπει να θεωρούνται ο Γιάννης Καραμαλέγκος που δεσμεύεται με συμβόλαιο αλλά και η... σημαία της ομάδας, Γιώργος Κοψαύτης. Από το περσινό ρόστερ εξαιτίας της καθυστέρησης που παρατηρείται στις ανανεώσεις αρκετοί παίκτες μιλούν με άλλες ομάδες κάτι που κάνει δύσκολο το έργο του Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος επιθυμεί να διατηρηθεί ο βασικός κορμός. Ο Άκης Καλλινικίδης έχει τις περισσότερες πιθανότητες παραμονής, όμως τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο πριν "κλειδώσει" το ύψος του μπάτζετ.

Από εκεί και πέρα η Αρκάδες εξέδωσαν συγχαρητήρια ανακοίνωση για την πορεία της Εθνικής Εφήβων U19. Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν: "Το διοικητικό συμβούλιο του Αρκαδικού θέλει να συγχαρεί την Εθνική Εφήβων για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και εύχεται οι επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ να έχουν συνέχεια και στις επόμενες μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις".

SHARE:
TECH IT OR LIVE IT

TECH IT OR LIVE IT

Τι κάνεις όταν δεν ανοίγει το ρημάδι το PC

Το δίδυμο IT Ζάμπρα-Ατζαράκη επιστρέφει κι επιστρατεύει όλα τα μέσα για να επισκευάσει έναν αμετανόητα χαλασμένο υπολογιστή.

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Διαβάσαμε όλα τα σχολικά βιβλία Θρησκευτικών και καταλάβαμε αυτά!

Ένας δημοσιογράφος διάβασε τα Θρησκευτικά όλων των τάξεων δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και κατέγραψε τα συμπεράσματά του.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24