STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τι απομένει για τους "αιώνιους" στη regular season

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός απέδρασε από το ΟΑΚΑ (70-63), εξασφαλίζοντας επί της ουσίας το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας εν όψει των playoffs της Stoiximan.gr Basket League. Δείτε τι απομένει στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές για τους "αιώνιους".

Έχοντας περάσει τον τελευταίο μήνα από Βενετόκλειο και ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός "καθάρισε" επί της ουσίας την πρωτιά στη regular season της Stoiximan.gr Basket League. Παρά τα 4/21 σουτ που είχαν οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης, οι "ερυθρόλευκοι" πήραν τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ ( 70-63 ) στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής και πρέπει να αυτοκτονήσουν στις πέντε εναπομείνασες αγωνιστικές για να χάσουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει να δώσει τρία παιχνίδια στο ΣΕΦ κι άλλα δύο σε Κρήτη και Πάτρα, μέχρι το τέλος. Πρόγραμμα που τον μετατρέπει αυτόματα στο ακλόνητο φαβορί για την πρωτιά.

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός -που ήλπιζε σε "κιτρινόμαυρη" νίκη απόψε (13/3)- θα παλέψει για το 5/5, προσδοκώντας στο (φαινομενικά) αδύνατο, για να "κλέψει" την πρώτη θέση της κατάταξης στη Stoiximan.gr Basket League. Το "τριφύλλι" θα πρέπει βέβαια να κερδίσει κι αυτό την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (ως τυπικά φιλοξενούμενο), για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του μέχρι τέλους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των "αιωνίων"

Τι απομένει για τους "αιώνιους" στη regular season
TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ