STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Θρίαμβος για Κύμη, άνετοι Άρης και ΑΕΚ

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÏËÏÓÓÏÓ
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÏËÏÓÓÏÓ MOTIONTEAM

Πέντε ματς είχε το μενού της Stoiximan.gr Basket League το απόγευμα του Σαββάτου. Δείτε τι έγινε, μαζί με τα αποτελέσματα της Α2.

Τα πρώτα πέντε ματς της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, ήταν γεμάτα από γεγονότα, αλλά και καλό μπάσκετ. Μεγάλη κερδισμένη ήταν η νεοφώτιστη Κύμη που νίκησε τον ΠΑΟΚ, την ώρα που ο Άρης και η ΑΕΚ είχαν εύκολο έργο απέναντι στον Κολοσσό και τον Κόροιβο αντίστοιχα και ο Απόλλωνας έπαιρνε τη νίκη στην αναμέτρηση με τη Δόξα Λευκάδας. Την παράταση χρειάστηκε το Ρέθυμνο για να λυγίσει τον Προμηθέα.

Η Κύμη, λοιπόν, πέτυχε τη νίκη της ημέρας ( 93-82 ) απέναντι στον ΠΑΟΚ με τρομερή ανατροπή στο δεύτερο μέρος. Κοστόβ με 21 και Ελ-Αμίν με 17 πόντους ήταν οι κορυφαίοι της ομάδας της Εύβοιας, με τον Χρυσικόπουλο και τον Σάϊμπερτ να παλεύουν από τον ΠΑΟΚ και τον Μιλιένοβιτς να μοιράζει 13 ασίστ σε 34 λεπτά.

Ο Άρης ήταν σαρωτικός ( 84-60 ) απέναντι στον Κολοσσό, με τον νεαρό Βασίλη Χρηστίδη να κερδίζει της εντυπώσεις με τους οκτώ πόντους που πέτυχε σε εννέα λεπτά συμμετοχής. Τραγική εμφάνιση από τους Ροδίτες, που δεν είχαν ενέργεια, δεν είχαν πάθος και έχασαν την επαφή με το σκορ από τη δεύτερη περίοδο.

Η ΑΕΚ, από την άλλη, επικράτησε ( 89-75 ) του Κόροιβου την επομένη του ατυχήματος του Μάικλ Ντίξον που φυσικά έμεινε εκτός αγώνα. Τζαγουάντ Γουίλιαμς και Νίκολα Ιβάνοβιτς πέτυχαν από 19 πόντους, με τον Μαυροειδή και τον Μιλόσεβιτς να ακολουθούν.

Το Ρέθυμνο χρειάστηκε την παράταση για να κάμψει την αντίσταση του νεοφώτιστου στη Stoiximan.gr Basket League Προμηθέα, με το χορταστικό 104-97 . 21 πόντους είχε ο Άρνολντ, 20 ο Κράβιτς, 17 ο Γιαννόπουλος, 16 ο Φιτζπάτρικ και 14 ο Τάλτον που μοίρασε και 9 ασίστ. Στους 27 σταμάτησε για την ομάδα της Πάτρας ο Κίκι Κλαρκ, που έβαλε επτά τρίποντα.

Ο Απόλλωνας, τέλος, έριξε στο καναβάτσο την Δόξα ( 74-65 ) με τον Ράσελ να έρχεται από τον πάγκο και να προσφέρει 18 πόντους σε 23 λεπτά. Ο Τσαλδάρης με 14 πόντους και ο Ντεζ Γουέλς με 13 ήταν οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας της Λευκάδας που πλήρωσε το πολύ άσχημο ξεκίνημά της και δεν διεκδίκησε κάτι περισσότερο.

Τα αποτελέσματα στην Α2

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πήρε ο Πανιώνιος, που επικράτησε του Αίολου στον Αστακό (78-77) με βολή του Βαγγέλη Σακελλαρίου για να παραμείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία πριν το μεγάλο ματς με τον Φάρο Κερατσινίου. Ο Ηρακλής ακολουθεί τους "κυανέρυθρους" (επικράτησε άνετα του Ηρακλείου), ενώ ο Αμύντας έκανε την έκπληξη απέναντι στον Δούκα. Δείτε τα αποτελέσματα και όσα έγιναν στην κατηγορία, ΕΔΩ .

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ