STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Θρίαμβος Δόξας, άνετος ο Άρης

Θρίαμβος Δόξας, άνετος ο Άρης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Stoiximan.gr Basket League ξεκίνησε και το Sport24.gr παρουσιάζει όσα έγιναν στα γήπεδα της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ.

Για τους φίλους του μπάσκετ, η 8η Οκτωβρίου ήταν μια όμορφη μέρα. Η Stoiximan.gr Basket League έκανε πρεμιέρα, με τη νεοφώτιστη Δόξα Λευκάδας και το Ρέθυμνο να είναι οι θριαμβευτές της ημέρας.

Η ομάδα της Λευκάδας υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ, δεν τον φοβήθηκε και τον νίκησε με 84-78 . Ο Χάρης Μαρκόπουλος επικράτησε ξανά του πατέρα του, Σούλη, με τον Αμερικανό σούπερ σκόρερ Ντεζ Γουέλς να κάνει τη διαφορά και τον Δημήτρη Τσαλδάρη να πετυχαίνει το τρίποντο που έκρινε την αναμέτρηση.

Στη Ρόδο, το σοβαρό Ρέθυμνο πήρε το παραδοσιακό ντέρμπι με τον Κολοσσό ( 66-74 ), με το δίδυμο των Τάλτον - Γιαννόπουλου να μοιράζεται τον τίτλο του κορυφαίου της αναμέτρησης και τους Ροδίτες να δείχνουν πολύ μπερδεμένοι ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο.

Στο Λαύριο, η τοπική ομάδα "λύγισε" την αντίσταση της νεοφώτιστης στην πρώτη κατηγορία Κύμης που λίγο έλειψε να κάνει μια τρομερή ανατροπή, πριν ηττηθεί με 75-69 . Οι 21 πόντοι του ΝτεΜάριους Μπολντς, του δίνουν τον τίτλο του MVP του αγώνα.

Στη Nick Galis Hall, τέλος, ο Άρης νίκησε πολύ πιο εύκολα απ' όσο δείχνει το τελικό 75-65 τα Τρίκαλα, με τον Μαρμπλ, τον Κάμινγκς και τον Καββαδά να κάνουν εξαιρετική εμφάνιση στην επίθεση. Άσχημη στιγμή ο τραυματισμός του Βίκτορ Σανικίτζε, που αποχώρησε με φορείο από το παρκέ.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α2

Πρώτη αγωνιστική είχαμε και στο τρομερά ανταγωνιστικό και σκληρό πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, με τον Φάρο Κερατσινίου να παίρνει πολύ δύσκολη εκτός έδρας νίκη επί των Μαχητών Δόξας Πεύκων. Διαβάστε αναλυτικά όσα έγιναν στις οκτώ αναμετρήσεις της Α2, με τον Πανιώνιο, τον Αίολο Αστακού, την ΑΕΛ, τον Ηρακλή, το Ηράκλειο, το Παγκράτι και τον Δούκα να παίρνουν επίσης το ροζ φύλλο αγώνα.

Η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού, τέλος, επικράτησε εύκολα ( 63-41 ) του Κρόνου Αγίου Δημητρίου και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ