STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Θετικός ο ΕΣΑΚΕ στο ενδεχόμενο να καλύπτει το κόστος της διαιτησίας την σεζόν 2018/19

BASKET LEAGUE / 2ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / 2ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (MOTION TEAM) EUROKINISSI

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ ολοκλήρωσε την συνεδρίασή του, με τις ΚΑΕ/μέλη να ζητούν από τη νέα σεζόν το κόστος της διαιτησίας να καλύπτεται από αυτόν, με την διοίκηση της διοργανώτριας αρχής να εμφανίζεται θετική σε αυτό το ενδεχόμενο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ ολοκληρώθηκε, με κύριο θέμα τον απολογισμό του All Star Game της Πάτρας. Η είδηση που προέκυψε ωστόσο είναι ότι έπειτα από πρόταση των ΚΑΕ/μελών ο ΕΣΑΚΕ έδειξε θετική διάθεση στο ενδεχόμενο να καλύπτει το κόστος της διαιτησίας από την σεζόν 2018/19, όπως συμβαίνει και στα άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αξίζει ακόμα να αναφερθεί ότι εγκρίθηκε το χρονοδιάγραμμα για την αλλαγή του καταστατικού του ΕΣΑΚΕ μετά από 7 χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Στη σημερινή (21/2) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, ο πρόεδρος κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος παρουσίασε τον απολογισμό του ΕΚΟ ALL STAR GAME 2018. Η ολομέλεια τον ενέκρινε ομόφωνα. Το 22ο ALL STAR GAME αναγνωρίσθηκε από τα μέλη του Δ.Σ. ως μία άκρως επιτυχημένη διοργάνωση και παράλληλα αποφασίσθηκε η ένταξη του στο ετήσιο καλεντάρι του ΕΣΑΚΕ, με τον εμπλουτισμό του και την προσθήκη ακόμα πιο καινοτόμων ιδεών.

Στη συνέχεια, η διοίκηση του ΕΣΑΚΕ, πιστή στις εξαγγελίες της περί εκσυγχρονισμού του Συνδέσμου, κατέθεσε το χρονοδιάγραμμα για την αλλαγή του καταστατικού του ΕΣΑΚΕ μετά από 7 χρόνια, το οποίο και εγκρίθηκε. Οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν με τη λήξη του πρωταθλήματος και το νέο καταστατικό αναμένεται να εγκριθεί στη Γενική Συνέλευση του Ιουλίου.

Τέλος, στο Διοικητικό Συμβούλιο, μετά από την παραίνεση των ΚΑΕ/μελών του, συζητήθηκε το θέμα της ανάληψης της διαχείρισης του κόστους της διαιτησίας για το επόμενο πρωτάθλημα από τον ΕΣΑΚΕ, για λογαριασμό των ΚΑΕ, όπως συμβαίνει και σε άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Επί της αρχής, η διοίκηση του ΕΣΑΚΕ παρουσιάστηκε θετική και το θέμα αναμένεται να συζητηθεί περαιτέρω και να παρθούν αποφάσεις στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ