STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τέσσερις αγωνιστικές στον Παναθηναϊκό, δύο στον ΠΑΟΚ

Τέσσερις αγωνιστικές στον Παναθηναϊκό, δύο στον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στον 4ο τελικό με τον Ολυμπιακό, τις οποίες θα εκτίσει από τη νέα σεζόν. Δύο αγωνιστικές τιμωρία στον ΠΑΟΚ για τον 5ο τελικό με τον Άρη.

Η είσοδος των οπαδών του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο 3,5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, αλλά και με το άκουσμα της κόρνας ήταν αυτή που στοίχισε στους "πράσινους".

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πληρώσει και πρόστιμο 40.000 ευρώ για τις κροτίδες, τα υβριστικά συνθήματα και όλα όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του 4ου τελικού.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και 20.000 ευρώ πρόστιμο για ρίψη αντικειμένων και υβριστικά συνθήματα.

Αναλυτικά:

ΠΑΟΚ

1. Για περιορισμένης εκτάσεως επεισόδια (ρίψη αντικειμένων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, υβριστικά συνθήματα που απευθύνονταν εναντίoν φυσικών προσώπων) και για επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό παράγοντα ομάδος, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για 2 αγωνιστικές ημέρες και πρόστιμο 20.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ της 8-6-2011 και

2. Επικυρώνει στην ΠΑΟΚ ΚΑΕ την έγγραφη προειδοποίηση κατά την έννοια της παρ. 6 του άρθρου 29 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού για χρήση δεικτών laser, κατά των ως άνω αγώνα.
64/10-6-2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για περιορισμένης εκτάσεως επεισόδια (ρίψη αντικειμένων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, κροτίδων και λοιπών πυροτεχνημάτων στις εξέδρες, υβριστικά συνθήματα που απευθύνονταν εναντίoν φυσικών προσώπων) και για συμπλοκές μεταξύ των οπαδών και παραγόντων των ομάδων εντός του γηπέδου, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για 4 αγωνιστικές ημέρες και πρόστιμο 40.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 5-6-2011.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ