ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόστιμο στον Τεόντοσιτς

Πρόστιμο στον Τεόντοσιτς
INTIME SPORTS

Τα χειρότερα γλίτωσε ο Μίλος Τεόντοσιτς ο οποίος τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 6.600 ευρώ για το μπουκάλι που πέταξε στον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό. Θα παίξει κανονικά την Τετάρτη. Πρόστιμο 10.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό

Ο άσος του Ολυμπιακού ο οποίος απολογήθηκε με υπόμνημα στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ και τιμωρήθηκε με πρόστιμο για την ενέργειά του αυτή, γλιτώνοντας το ενδεχόμενο τιμωρίας με απουσία από κάποιον από τους επόμενους τελικούς.

Συνεπώς, θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι του ΣΕΦ την ερχόμενη Τετάρτη (1/6) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο του τρίτου μεγάλου παιχνιδιού των πλέι οφ.

Το πρόστιμο θα του επιβληθεί καθώς θεωρήθηκε υβριστική συμπεριφορά για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης από τον δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Μετά τον Τεόντοσιτς, ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να απολογηθεί για τις κροτίδες και τα αντικείμενα που έπεσαν στο παρκέ κατά τη διάρκεια του αγώνα της περασμένης Κυριακής.

Η απόφαση για τον Τεόντοσιτς: "Ο Αθλητικός Δικαστής επιβάλλει στον Milos Teodosic καλαθοσφαιριστή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για ρίψη μπουκαλιού ισοτονικού ποτού προς τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός, πρόστιμο 6.600,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τoν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 29-5-2011".

Για τα όσα πέταξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο κλειστό του ΟΑΚΑ επιβλήθηκε στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός πρόστιμο 10.000 ευρώ συνολικά.

Αναλυτικά, η απόφαση: " α) για κάθε έγγραφη προειδοποίηση για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€ ήτοι συνολικά δύο επιπλήξεις και πρόστιμο 2.800,00€ και

β) για ρίψη κροτίδων ήχου περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου και για χρήση καπνογόνων στις κερκίδες, πρόστιμο 2.200,00€ και

γ) για ρίψη εντός του αγωνιστικού χώρου μίας πέτρας, μιας μπαταρία και ενός κινητού τηλεφώνου από τα οποία δεν προκλήθηκε τραυματισμός, πρόστιμο 5.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 29-5-2011".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ