ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: ο τέταρτος τελικός

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: ο τέταρτος τελικός

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: πράξη τέταρτη. Και τελευταία; Ή όχι; Θα το μάθουμε στις 22.00 (ΝΕΤ) όταν θα γίνει το τζάμπολ στο ΟΑΚΑ.

Οι "πράσινοι" προηγούνται με 2-1 και χρειάζονται μια νίκη για να κατακτήσουν ένα ακόμη πρωτάθλημα, το 13ο στα τελευταία 14 χρόνια. Οι Πειραιώτες, ωστόσο, έδειξαν σημεία... ζωής την περασμένη Τετάρτη και πλέον αναζητούν το "break" που θα τους επιστρέψει το πλεονέκτημα έδρας και θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν τον πρώτο τους τίτλο μετά το 1997 σε ένα 5ο παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Η παράδοση είναι υπέρ του Παναθηναϊκού, όχι μόνο επειδή μετράει 26 συνεχόμενες νίκες σε τελικούς επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, αλλά κι επειδή μόνο μια φορά η ομάδα που βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 δεν πανηγύρισε τελικά το πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ αποτέλεσε (σαν σήμερα το 2002) την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν θέλουν να... σκέφτονται στο "τριφύλλι".

Με Περπέρογλου...

Ο Στράτος Περπέρογλου έβγαλε για δεύτερη διαδοχική μέρα το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού και αναμένεται να δώσει κανονικά το "παρών" στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. "Παρών" και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στην προπόνηση του "τριφυλλιού".

"Να είναι το τελευταίο..."

Την στήριξη του κόσμου ζήτησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος ελπίζει το κυριακάτικο παιχνίδι να είναι και το τελευταίο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό φέτος!

Με Αγγελόπουλους η προπόνηση

Με την παρουσία του Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου προπονήθηκε ο Ολυμπιακός πριν από τη μάχη με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι πρόεδροι των "ερυθρολεύκων" θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να "ανεβάσουν" τη ψυχολογία των παικτών.

Ίβκοβιτς: "Απόλυτη συγκέντρωση"

Απόλυτα συγκεντρωμένοι θα πρέπει να είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς για να διεκδικήσουν τη νίκη στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του προπονητή των Πειραιωτών.

Διαβάστε ακόμη τη συνέντευξη του Μιχάλη Πελεκάνου που μίλησε για "διπλό" στο ΟΑΚΑ, τις αποκλειστικές δηλώσεις (με βίντεο) του Τζαμόντ Γκόρντον στο Sport24.gr, αλλά και την ανάλυση του Γιώργου Λιμνιάτη για τις "μάχες" των ψηλών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ