ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκολας: "Έδωσαν απαντήσεις..."

Νίκολας: "Έδωσαν απαντήσεις..."
INTIME SPORTS

Ο Ντρου Νίκολας τόνισε ότι όλοι πλέον στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να χαρούν την επιτυχία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη...

" Είναι εκπληκτικό το συναίσθημα να κερδίζεις το πρωτάθλημα. Μας αμφισβήτησαν φέτος, δείξαμε ότι δεν είναι τα πράγματα έτσι", ανέφερε αρχικά ο Νίκολας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: " Τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα φέτος γιατί πήραμε και την Ευρωλίγκα. Ήταν μία άσχημη στιγμή όταν τραυματίστηκε ο Διαμαντίδης, όπως και με την Μπαρτσελόνα όταν τραυματίστηκα εγώ, όμως βγήκαν άλλοι παίκτες και έδωσαν απαντήσεις".

Όσον αφορά την παρουσία του Ολυμπιακού, ο οποίος πλησίασε αρκετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος φέτος τόνισε: " Μάλλον δεν πλησίασε αρκετά για να το πάρει, είναι ακόμα μακριά μας. Ο τίτλος είναι πάρα πολύ σημαντικός και θέλουμε να χαρούμε να την επιτυχία μας".

Σάτο: "Παίξαμε σαν ομάδα"

Από την πλευρά του, ο Ρομέιν Σάτο συμπλήρωσε: " Παίξαμε σαν ομάδα, όταν χτύπησε ο Διαμαντίδης ήταν κάτι πολύ άσχημο, αλλά είπαμε ότι είμαστε πέντε εναντίον πέντε. Νιώθω φανταστικά που πήρα πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, είναι εξαιρετικό συναίσθημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο, την διοίκηση και τον Θεό. Η ομάδα είναι σαν οικογένεια μου, μου αρέσει πολύ εδώ και του χρόνου ελπίζω να τα πάω ακόμα καλύτερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ