ΜΠΑΣΚΕΤ

Μήνυση από Αγγέλου-Μπουρούση!

Μήνυση από Αγγέλου-Μπουρούση!

Σε μήνυση κατ' αγνώστων προχώρησαν αργά χθες το βράδυ, ο Βαγγέλης Αγγέλου και ο Γιάννης Μπουρούσης, που πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης και κατήγγειλαν ξυλοδαρμό, προπηλακισμούς και πρόκληση σωματικών βλαβών από πρόθεση στο ΟΑΚΑ. Την επέμβαση του εισαγγελέα περιμένουν στον Ολυμπιακό

Μήνυση κατ' αγνώστων για ξυλοδαρμό έκαναν αργά χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης, ο Γιάννης Μπουρούσης και ο βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο διεθνής σέντερ και ο συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς είχαν δεχθεί την επίθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος του τέταρτου τελικού κι όταν έγινε ομαδική εισβολή στον αγωνιστικό χώρο.

Η μήνυση έγινε μετά την αναχώρηση του Ολυμπιακού από το ΟΑΚΑ και έγινε κατ' αγνώστων για ξυλοδαρμό, προπηλακισμούς, ύβρεις και πρόκληση σωματικών βλαβών από πρόθεση.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι το όλο σκηνικό που στήθηκε στο ΟΑΚΑ, είχε ως σκοπό το κλίμα εκφοβισμού της ομάδας και πιστεύουν ότι πρέπει να επέμβει άμεσα ο εισαγγελέας και να ζητήσει τα βίντεο της τηλεοπτικής μετάδοσης, όπου φαίνεται η κλωτσιά στον Μπουρούση, αλλά και τα αντίστοιχα που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας του ΟΑΚΑ.

Όπως έλεγαν στον Πειραιά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς παραλίγο να βρεθεί πάνω σε ένα ...δυναμιτάκι, που έσκασε λίγα εκατοστά από τα πόδια του, ενώ προπηλακισμούς δέχθηκαν τόσο ο Έρτζεγκ όσο και ο Παπανικολάου.

Σχετικές δηλώσεις έκανε και ο Βαγγέλης Αγγέλου στον Sentra FM καταγγέλλοντας τα "μέτρα ασφαλείας", που δεν λήφθηκαν ποτέ στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να θυμίζει, όπως τονίζουν, "ζούγκλα" από το ξεκίνημα της ...προθέρμανσης του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ