ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαμαντίδης: "Είναι ντροπή!"

Διαμαντίδης: "Είναι ντροπή!"
Ο Γκόρντον παίζει άμυνα στον Διαμαντίδη INTIME SPORTS

Έξαλλος παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης με όλα όσα συνέβησαν μερικά δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης, επαναλαμβάνοντας ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα υπάρξουν θύματα.

"Είναι απαράδεκτο, είναι τρελό αυτό που συνέβη στο τέλος. Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω ότι θα θρηνήσουμε θύματα στο μέλλον", ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: " Δεν είναι δυνατόν τόσοι άνθρωποι να κάνουν προσπάθειες οκτώ μηνών, να μένουν λίγα δευτερόλεπτα και τότε ο κόσμος -όχι όλοι- αλλά μερικοί να τρελαίνονται, να μπαίνουν μέσα για να χτυπήσουν. Είναι ντροπή!".

Όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος δήλωσε: " Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Ο Φώτσης κι ο Καλάθης έκαναν εκπληκτικό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι μας αμφισβήτησαν στην αρχή αλλά ήταν λογικό γιατί μας έφυγαν παίκτες. Εμείς όμως παλέψαμε και το πιο σημαντικό είναι ότι είχαμε το προπονητικό σταφ που έκανε πολύ καλή δουλειά μαζί μας. Ποτέ δεν κοιτάμε τον Ολυμπιακό σαν κάτι μακρινό από μας.

Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα που κάνει τεράστια προσπάθεια και στους μεταξύ μας αγώνες φαίνεται ότι θα επικρατήσει όποιος βρεθεί στην καλύτερη μέρα ή κατάσταση. Στους φετινούς τελικούς, όμως, εμείς ήμασταν λίγο καλύτεροι".

Τέλος, μίλησε για την εθνική ομάδα: " Το καλοκαίρι θα ξεκουραστώ και θα τα πούμε μετά απ' αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ