STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τελειώνει ο Καρύδας

Τελειώνει ο Καρύδας

Ο επί δύο χρόνια ηγέτης του Κοροίβου κι ο άνθρωπος που πέτυχε το τρίποντο της ανόδου για την ομάδα της Αμαλιάδας θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν

Μπορεί μέχρι πριν λίγες ημέρες όλα να έδειχναν ότι ο Σάκης Καρύδας κι ο Κόροιβος θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, όμως σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες του Sport24 τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει κι ο μέχρι πρότινος ηγέτης της ομάδας ωθείται προς την πόρτα της εξόδου!

Μία εξολοκλήρου νέα ομάδα θα παρουσιάσει ο Κόροιβος στην παρθενική του σεζόν στην Α1 σε σχέση με αυτή που τον έφερε μέχρι τα... σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ. Μετά τον κόουτς Βασίλη Νιπεργιάλη, ο οποίος παρέδωσε τα ηνία της ομάδας στον Χάρη Μαρκόπουλο, στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται κι ο επί δύο χρόνια ηγέτης των Ηλείων, Σάκης Καρύδας.

Μέχρι πρότινος όλα έδειχναν ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, κάτι που επιβεβαίωσε στην επίσημη παρουσίαση του ο νέος τεχνικός της ομάδας, Χάρης Μαρκόπουλος , όμως τα δεδομένα τις τελευταίες ημέρες άλλαξαν με τον έμπειρο γκαρντ να οδηγείται προς την πόρτα της εξόδου. Έτσι ο άνθρωπος που με το δικό του τρίποντο (έγραψε το 58-57 επί της Καβάλας) έφερε για πρώτη φορά στην ιστορία του τον Κόροιβο στην Α1 θα πρέπει να αναζητήσει αλλού την νέα του επαγγελματική στέγη.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ