STOIXIMAN BASKET LEAGUE

"Τάπα στη βία και τον ρατσισμό" από τον ΕΣΑΚΕ

"Τάπα στη βία και τον ρατσισμό" από τον ΕΣΑΚΕ

Ο ΕΣΑΚΕ στέκεται στο πλευρό του ΠΣΑΚ και της ΕΟΚ και συμπράττει στο 3on3 που διοργανώνεται, με κοινό σύνθημα το "Τάπα στη Βία και τον Ρατσισμό".

Ο ΕΣΑΚΕ, η ΕΟΚ και ο ΠΣΑΚ θα συμπορευθούν στο τέλος Ιουνίου, στο "3Χ3 Streetball Τάπα στην Βία και στον Ρατσισμό", που θα διεξαχθεί στον Πειραιά. Στόχος, πέραν της διασκέδασης, είναι να περάσουν από κοινού το μήνυμα πως στον αθλητισμό δεν χωρούν η βία και ο ρατσισμός.

" Ο ΕΣΑΚΕ με μεγάλη χαρά θα συμμετάσχει στο "3Χ3 Streetball Τάπα στην Βία και στον Ρατσισμό", που θα διοργανώσουν ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ στον Πειραιά (27-28/6), με την ονοματοδοσία τεσσάρων γηπέδων του τουρνουά", δήλωσε ο Γιώργος Χαλβατζάκης για την συμμετοχή του ΕΣΑΚΕ στις εκδηλώσεις, για να συνεχίσει λέγοντας:

" Ο ΕΣΑΚΕ είναι πάντα πρόθυμος να συμβάλλει σε κάθε προσπάθεια που έχει στόχο να αναπτύξει το άθλημα που έχει κάνει περισσότερο από κάθε άλλο χαρούμενους και υπερήφανους τους Έλληνες και να φέρει κοντά στο μπάσκετ την νεολαία της πατρίδας μας".

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ επεσήμανε: " Εύχομαι στον ΠΣΑΚ και στην ΕΟΚ καλή επιτυχία στην διοργάνωση των φετινών τουρνουά "3Χ3" και η συνεργασία μας να γίνει ακόμη πιο στενή και εποικοδομητική στο μέλλον για το καλό του ελληνικού μπάσκετ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ