STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τάλτον, Λίνος, Τρόντζος πήραν το χειροκρότημα

Τάλτον, Λίνος, Τρόντζος πήραν το χειροκρότημα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League ξεκίνησε με πέντε ματς. Διαβάστε τι έγινε στα παρκέ της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και στην Α2 και την Α1 Γυναικών.

Το πρόσωπο της δεύτερης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League ήταν χωρίς αμφιβολία ο Γιώργος Τρόντζος. Ο παλαίμαχος σέντερ της ΑΕΚ τιμήθηκε στην αναμέτρηση της "Βασίλισσας" με το Λαύριο και έδωσε την αύρα του στους κιτρινόμαυρους που πανηγύρισαν μια άνετη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στο κλίμα του αγώνα και γνώρισε βαριά ήττα ( 96-56 ) που μάλλον θα πρέπει να τον προβληματίσει.

Λίγη ώρα πριν, το Ρέθυμνο πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες, καθώς μετά τον Κολοσσό, έριξε στο καναβάτσο και τον Άρη ( 69-60 ) με τον Γκάρι Τάλτον να παίρνει πάνω του την κατάσταση στα κρίσιμα τελευταία λεπτά και να οδηγεί τους Κρητικούς εκ του ασφαλούς.

Ο Προμηθέας, με τη σειρά του, επικράτησε της Δόξας Λευκάδας ( 78-70 ) στο ντέρμπι των νεοφώτιστων και πήρε την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην πρώτη κατηγορία. Το "Δημήτρης Τόφαλος" άνοιξε τις πόρτες του μετά από οκτώ χρόνια και έμοιαζε με μικρό... παλάτι, ενώ και ο κόσμος της Πάτρας έδωσε δυναμικό παρών για να σπρώξει την ομάδα του Νίκου Βετούλα στο θετικό αποτέλεσμα.

Αρκετά χιλιόμετρα πιο βόρεια, ο ΠΑΟΚ νίκησε ( 85-73 ) τον Κολοσσό Ρόδου που έμεινε χωρίς νίκη μετά από δυο αγώνες. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου πήρε 19 πόντους από τον εντυπωσιακό Λίνο Χρυσικόπουλο και άλλους 15 από τον Απόλλωνα Τσόχλα και "κλείδωσε" το ροζ φύλλο χάρη στο βάθος του πάγκου της.

Τα Τρίκαλα, τέλος, έριξαν τον Απόλλωνα Πάτρας στο καναβάτσο ( 65-60 ), με τον Άγγελο Τσαγκαράκη να κάνει τη διαφορά με τα τρίποντά του και τον Κέλσι Μπάρλοου να τον ακολουθεί. Η ομάδα του Κώστα Μέξα, από την άλλη, τελείωσε τον αγώνα με 6/27 τρίποντα και συνεχίζει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά από δυο αγωνιστικές.

Πήρε το ντέρμπι της Α2 ο Φάρος Κερατσινίου

Σαρωτικός ήταν ο Φάρος στο ντέρμπι της δεύτερης κατηγορίας με τον Αίολο Αστακού, καθώς τον νίκησε με το χορταστικό 92-81. Αμύντας, ΑΕΛ, Ηρακλής, ΓΣ Λάρισας, Δούκας, Εθνικός και Πανιώνιος συνέχισαν με χαμόγελα. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα, τα στατιστικά, τη βαθμολογία και την επόμενη (3η) αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ξεκίνησε και η Α1 των Γυναικών

Πρεμιέρα είχαμε σήμερα στην πρώτη κατηγορία του γυναικείου μπάσκετ, με τον Ολυμπιακό να έχει εύκολο έργο απέναντι στον Άρη ( 108-49 ) και τον Παναθηναϊκό να επικρατεί στην παράταση ( 80-76 ) του Πρωτέα Βούλας.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ