STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τα βλέμματα στο ΣΕΦ

Τα βλέμματα στο ΣΕΦ
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) στο πρώτο συναπάντημα των δύο ομάδων μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Δύο φορές έχουν τεθεί αντιμέτωποι ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ φέτος, μία για την Stoiximan.gr Basket League και άλλη μία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Και τις δύο φορές ήταν η "Ένωση" αυτή που έφυγε χαμογελαστή από το παρκέ. Σε μερικές ώρες στο ΣΕΦ (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) ο κόσμος θα δει το τρίτο μέρος αυτών των μονομαχιών.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, πιθανότατα θέλοντας και μία μικρή ρεβάνς για τις δύο τελευταίες ήττες του από τους "κιτρινόμαυρους". Η ΑΕΚ από την πλευρά της θέλει αρχικά να φανεί ανταγωνιστικη και αν μπορέσει να είναι... πολλά περισσότερα, έχοντας την ψυχολογία στα ύψη μετά και τη νίκη της με 9 πόντους διαφορά επί της Στρασμπούρ μεσοβδόμαδα στον πρώτο αγώνα της φάσης των 8 του Basketball Champions League. Κάθε αγώνας βέβαια είναι διαφορετικός και στην "Ένωση" ξέρουν ότι πλέον οι "ερυθρόλευκοι" τους υπολογίζουν περισσσότερο από κάθε άλλη φορά.

Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τους Γιώργο Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου, αλλά και τους Κάιλ Ουίλτζερ και Χόλις Τόμπσον, οι οποίο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Η ΑΕΚ από την πλευρά της δεν θα έχει τον τραυματία Δημήτρη Μωραϊτη , ωστόσο εκτός απροόπτου θα έχει τον Μάνι Χάρις, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στο πέλμα μετά τον αγώνα με την Στρασμπούρ και πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Προμηθέας θα υποδεχθεί το Ρέθυμνο (17:00). Οι Πατρινοί ψάχνουν για ακόμα μία νίκη που θα τους εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην βαθμολογία, έχοντας στο μυαλό τους και στο παιχνίδι στο ΣΕΦ που θα ακολουθήσει. Ο λόγος; Αν τελικά ο Προμηθέας κερδίσει το Ρέθυμνο και η ΑΕΚ ηττηθεί από τον Ολυμπιακό, τότε θα υπάρχει τετραπλή ισοβαθμία στην 3η θέση ανάμεσα σε Λαύριο, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Προμηθέα με ρεκόρ 13-8!

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ