STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τα playoffs περνούν από την Πάτρα

Τα playoffs περνούν από την Πάτρα

Ο Απόλλων υποδέχεται τον ΚΑΟΔ (18/04, 17:00) και ο Γιάννης Γεωργαλλής υπενθύμισε πως υπάρχει και συνέχεια μετά τον τελικό Κυπέλλου. "Θα τα δώσουμε όλα για τα playoffs" εξήγησε ο Έρικ Άτκινς για τους Δραμινούς.

Ο Απόλλων Πατρών αντιμετωπίζει αύριο (18/04, 17:00) τον ΚΑΟΔ και θέλει τη νίκη ώστε να παραμείνει σε τροχιά playoffs. Από την πλευρά τους οι Δραμινοί έχουν εξασφαλίσει την παραμονή στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω.

Το blog του Γιάννη Γεωργαλλή

Μετά τον τελικό, ο... τελικός!

"Ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν μια πολύ μεγάλη εμπειρία για όλα τα παιδιά που δεν είχαμε ξανά τέτοιες εικόνες. Πιστεύω ότι το χάρηκε και ο κόσμος που ακολούθησε την ομάδα. Ήταν μια πολύ όμορφη διαδικασία για το Σύλλογο και για όλη την Πάτρα. Υπάρχει όμως και συνέχεια. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, ώστε να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά και πάλι.

Στις διακοπές του Πάσχα είχαμε αρκετές ημέρες για να ξεκουραστούμε, αλλά και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είχαμε και τις προσθήκες δύο νέων παικτών (σ.σ. Σιγκούνα και Ότζο). Η εβδομάδα κύλησε με προπόνηση γεμάτη ένταση και σκληρή δουλειά.

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι απέναντι στον ΚΑΟΔ για τη συνέχεια και την είσοδο στα πλέι οφ. Το αντιμετωπίζουμε σαν τελικό! Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, πολύ περισσότερο επειδή γίνεται στην έδρα μας.

Ο αντίπαλός μας κατάφερε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία στις τελευταίες αγωνιστικές. Πιστεύω ότι θα έλθει να παίξει χωρίς άγχος και κυνηγάει την είσοδο στα πλέι οφ. Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και το απέδειξε αυτό στα τελευταία παιχνίδια, παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ. Σίγουρα χρειάζεται να δείξουμε μεγάλη προσοχή".

Το blog του Έρικ Άτκινς

Θα τα δώσουμε όλα για τα πλέι οφ!

"Καλημέρα σε όλους τους μπασκετικούς φιλάθλους της Ελλάδας!

Επιτέλους δράση! Επιτέλους παίζουμε ξανά επίσημο αγώνα… Πέρασε πολύς καιρός και παρότι είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε σωματικά και πνευματικά, είναι γεγονός ότι μου έλειψε η δράση.

Ευτυχώς που κάναμε και δύο φιλικά παιχνίδια με έναν δυνατό αντίπαλο όπως ο Άρης, που θεωρώ ότι θα μας βοηθήσουν να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας.

Αν παίζαμε με τον Απόλλωνα πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, θα σας έγραφα άλλα πράγματα για τον αγώνα, γιατί είχαμε πολύ καλό μομέντουμ, παίζαμε όμορφο μπάσκετ, με συνεργασίες και πήραμε και αποτελέσματα.

Τώρα το ζητούμενο να βρούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται ρυθμό μέσα από το παιχνίδι. Αυτό είναι ερωτηματικό όχι μόνο για τη δική μας ομάδα, αλλά για τις περισσότερες, αφού η διακοπή ήταν μεγάλη.

Από τη στιγμή που κερδίσαμε τον Πανελευσινιακό και πετύχαμε τον αρχικό στόχο της παραμονής στην κατηγορία, είναι λογικό να θέλουμε να κοιτάξουμε αν μπορούμε να μπούμε στα πλέι οφ. Το θέλουμε όλοι, ξέρουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες να το πετύχουμε και θα τα δώσουμε όλα στα παιχνίδια που απομένουν.

Περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα αύριο στην Πάτρα και για όλα όσα προανέφερα σχετικά με την διακοπή, αλλά και γιατί έχουμε απέναντί μας μια ομάδα που είναι ποιοτική και είναι βέβαιο ότι θα επιδιώξει να αντιδράσει μετά το άσχημο διάστημα που είχε με κάποιες συνεχόμενες ήττες.

Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, μένει να ακολουθήσουμε το πλάνο πάνω στο οποίο δουλέψαμε όλη τη βδομάδα και ευελπιστούμε ότι θα είμαστε εμείς οι νικητές!".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ