STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τα playoffs και η 3D εμπειρία!

Τα playoffs και η 3D εμπειρία!

Ο Τομ Λίντεν εξήγησε πως ο Κολοσσός πρέπει να σταματήσει τους εύκολους πόντους της ΑΕΚ στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Βενετόκλειο (21/03, 17:00) ενώ ο Γιάννης Αθηναίου εξήγησε πως δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια στην "Ένωση".

Ο Κολοσσός Ρόδου και η ΑΕΚ διεκδικούν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κατάταξη της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ενόψει playoffs κι έτσι το μεταξύ τους ματς στο Βενετόκλειο (21/03, 17:00) αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το blog του Τομ Λίντεν

"Να σταματήσουμε τους εύκολους πόντους της ΑΕΚ"

"Γεια σας και πάλι!

Για άλλη μία φορά, είχαμε ένα δύσκολο και αμφίρροπο παιχνίδι, στο οποίο πήραμε τη νίκη στο τέλος. Και για άλλη μία φορά φέτος είχαμε μία πολύ καλή αμυντική λειτουργία ως ομάδα. Ο Άρης είναι μία ομάδα που της αρέσει το transition παιχνίδι και εμείς τους πήγαμε στο "5 εναντίον 5", πράγμα μας βοήθησε πολύ. Η άμυνα ζώνης που έπαιξε μας κόστισε λίγο, καθώς δυσκολευτήκαμε αρκετά, αλλά πήγαν όλα καλά. Ευτυχώς, τώρα είχαμε χρόνο να διορθώσουμε την αντίδρασή μας στην επίθεση, σε παρόμοιες καταστάσεις και πιστεύω πως δεν αντιμετωπίσουμε ξανά το ίδιο πρόβλημα.

Όμως, πριν πούμε για τα αγωνιστικά, θα αναφερθώ στην ωραία στιγμή που είχαμε την Κυριακή με την ομάδα. Πήγαμε και είδαμε σε 3D την ιστορία της Ρόδου. Οι θέσεις που καθόμασταν πάλλονταν, ενώ έβγαινε ακόμη νερό και καπνός από το πάτωμα και το ταβάνι κατά τη διάρκεια της ταινίας! Περάσαμε πολύ ωραία και μετά φάγαμε όλοι μαζί σε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο.

Τα playoffs και η 3D εμπειρία!

Μετά το ρεπό, ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Πρόκειται για μία πολύ καλή και επιθετική ομάδα και γι’ αυτό εμείς θα πρέπει να σταματήσουμε τους εύκολους πόντους της, προκειμένου να έχουμε ελπίδες για τη νίκη. Αλλά, το τελευταίο διάστημα είμαστε πολύ δυνατοί στην έδρα μας και περιμένω να γίνει ένα δυνατό και κλειστό παιχνίδι. Ελπίζουμε να έχουμε τον αρχηγό μας, τον Άγγελο (σ.σ. Τσάμη), απόλυτα έτοιμο, καθώς θα μας δώσει μία άλλη διάσταση στο σκοράρισμα, κυρίως με τις διεισδύσεις του.

Τέλος, επειδή δεν υπάρχουν πολλά εντός ματς μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, περιμένω τον κόσμο να έρθει για άλλη μία φορά φέτος, να γεμίσει το γήπεδο και να μας στηρίξει όπως κάνει πάντα".

Το blog του Γιάννη Αθηναίου

"Το Πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό"

"Ακόμη ένα δύσκολο ματς μας περιμένει στην Ρόδο. Θεωρώ ότι είμαστε πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, που έχει αποδείξει ότι δεν αστειεύεται. Δείχνει να βρίσκεται σε πολύ κατάσταση. Είναι "πιο" ομάδα σε σχέση με τον πρώτο γύρο ο Κολοσσός και ιδιαίτερα στην έδρα του. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την ομάδα μας και αυτό το γεγονός από μόνο του σηματοδοτεί τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης. Διαφορετική είναι και η ΑΕΚ βεβαίως. Βρισκόμαστε και εμείς σε καλό μομέντουμ, αλλά και σε υψηλότερο επίπεδο. Όπως έχουμε ξαναπεί, όμως, βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Το εφετινό Πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και δεν επιτρέπεται σε καμία ομάδα να εφησυχάσει.

Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά στην βαθμολογία για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί στα πλέι οφ. Δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια. Προχωράμε. Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και υπομονή.

Σας ευχαριστώ
Γιάννης Αθηναίου"

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ