STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τα ντέρμπι "αιωνίων" με τη "γλώσσα" των αριθμών

Τα ντέρμπι "αιωνίων" με τη "γλώσσα" των αριθμών
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2/2 απέναντι στον Ολυμπιακό στα δύο πρώτα ντέρμπι "αιωνίων" και το Sport24.gr καταγράφει την εικόνα των δύο αναμετρήσεων, με την χρήση γραφικών.

Τα δύο πρώτα πιάτα από τα ντέρμπι "αιωνίων" ανήκουν στην ιστορία, με τον Παναθηναϊκό να θριαμβεύει σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς έκανε αυτό που έπρεπε στις δύο μονομαχίες με τους "ερυθρόλευκους", κερδίζοντας χρόνο, ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Από την άλλη πλευρά, η πίεση που μπήκε τόσο πρόωρα στη σεζόν είναι κάτι που θα βαραίνει άπαντες (παίκτες, προπονητές και διοίκηση), μέχρι να έρθει ένα καλό σερί νικών στην Ευρώπη.

Εν αντιθέσει με ό,τι έγινε πάντως προ δεκαημέρου στο ΣΕΦ, αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που έδειχνε να πατά καλύτερα στο γήπεδο στην πρώτη περίοδο. Μόνο που έκτοτε υπέστη καθίζηση, για να καταλήξει η νίκη στην απέναντι πλευρά .

Το Sport24.gr κατέγραψε και συνέκρινε την απόδοση και παρουσία των δύο ομάδων σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ, επιχειρώντας να βρει έναν (στατιστικό) λόγο που ο Παναθηναϊκός πέτυχε το απόλυτο.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ