STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Συστάσεις σε Αγγελόπουλους και Γιαννακόπουλο

Συστάσεις σε Αγγελόπουλους και Γιαννακόπουλο
INTIME SPORTS

Συστάσεις στους αδερφούς Αγγελόπουλους και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έκανε ο Αθλητικός Εισαγγελέας το πρωί της Τετάρτης. Διαβάστε τι δήλωσαν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού.

Σήμερα (19/11) το πρωί πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση των "ισχυρών ανδρών" του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, με τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου. Ο Αθλητικός Εισαγγελέας είχε καλέσει τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, όσο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δώσουν... εξηγήσεις για τη μεταξύ τους διαμάχη, που το τελευταίο διάσημα έχει "φουντώσει".

Σε αμφότερες πλευρές έγιναν συστάσεις για να ηρεμήσει το κλίμα το προσεχές διάστημα, με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να τοποθετούνται επί των όσων ειπώθηκαν λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης. Πρώτος πάντως το κατώφλι του Αθλητικού Εισαγγελέα πέρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τους ιδιοκτήτες των "ερυθρολεύκων" να ακολουθούν λίγη ώρα αργότερα.

" Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι και εφαρμόζονται και όποιος πιστεύει το αντίθετο κάνει μεγάλος λάθος", ήταν τα όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά το τέλος της συνάντησης, με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να προσθέτει πως " η πορεία μας ως τώρα και στον Ολυμπιακό και στη ζωή και η πορεία της οικογένειας μας είναι πάντοτε στο πλαίσιο των νόμων και της νομιμότητας. Σεβόμαστε απόλυτα τους θεσμούς και έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ