STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Συρίγος: "Πρόοδος σε όλα τα επίπεδα"

Συρίγος: "Πρόοδος σε όλα τα επίπεδα"
INTIME SPORTS

Ο υπεύθυνος μπάσκετ των καναλιών Novasports, Γιώργος Συρίγος, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio, όπου μίλησε για τη νέα διετή συνεργασία του συνδρομητικού με τη Basket League.

Για δύο ακόμη χρόνια, οι εντός έδρας αγώνες των περισσότερων ομάδων (12 από τις 14) της Basket League θα μεταδίδονται τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports. Ο υπεύθυνος μπάσκετ των καναλιών Novasports, Γιώργος Συρίγος, μίλησε στην εκπομπή "Τάπες και Καρφώματα" του Sport24 Radio 103.3 για τη νέα συμφωνία, αλλά και τα κέρδη που προκύπτουν από αυτή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ανανέωση της συνεργασίας με την Basket League: " Για δύο χρόνια ακόμα οι 11 ομάδες της Basket League θα είναι στη Nova, η οποία έχει βάλει στόχο να βοηθήσει όσο μπορεί τα μεγάλα ομαδικά σπορ. Μπορεί να πει κανείς ότι αυτό το πλάνο δουλεύει καλά για όλους. Όταν η Nova λέει ότι θέλουμε τις Λίγκες ισχυρές και υγιείς το αποδεικνύει. Θέλαμε να αναπτύξουμε το προϊόν και το κάναμε γιατί το θέλαμε. Αυτή είναι η συλλογική τακτική του ομίλου, θα κάνουμε και άλλα πράγματα".

Τι ετοιμάζει η Nova για τη νέα σεζόν: " Κάθε χρόνο δεν γίνεται να κάνεις κάτι τόσο καινοτόμο όπως ήταν την περασμένη σεζόν το "λεπτό προς λεπτό". Ακόμη δεν έχουμε χειροπιαστά πράγματα γιατί η συμφωνία μόλις υπεγράφη. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε και άλλα πράγματα. Θα πάμε μπροστά, πάνω σε αυτά που έχουμε χτίσει τα προηγούμενα χρόνια. Ο κόσμος να εμπιστεύεται τον ΕΣΑΚΕ, τις ομάδες και τη Nova γιατί θα έχει την δυνατότητα να βλέπει περισσότερους αγώνες μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο".

Για τα έσοδα των τηλεοπτικών: " Δεν είμαστε μόνο εμείς που βάζουμε υπογραφές, οι ομάδες υπογράφουν και παίρνουν τα χρήματα για να χτίσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ωστόσο, η Nova δεν δίνει μια “ψυχρή” επιταγή αλλά κοιτάει και την προώθηση των ομάδων, το marketing. Είναι πολυσύνθετο το πλάνο. Ποιοι είναι οι πυλώνες για ένα δυνατό πρωτάθλημα; Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός να διεκδικούν ευρωπαϊκούς τίτλους, Άρης, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να είναι σε ρυθμό ανάπτυξης και οι υπόλοιποι σύλλογοι να είναι δυνατοί με υγεία. Αυτό το έχουμε πετύχει, υπάρχει πρόοδος σε όλα τα επίπεδα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ