STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Στην ΕΕΑ Γιαννακόπουλος και Παπαδόπουλος

Στην ΕΕΑ Γιαννακόπουλος και Παπαδόπουλος
INTIME SPORTS

Στην πρώτη της συνεδρίαση με τη νέα της σύνθεση η ΕΕΑ εξέτασε την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και κάλεσε σε ακρόαση του Δ. Γιαννακόπουλο και Μ. Παπαδόπουλο. Αναβλήθηκε η καταγγελία του Εργοτέλη κατά της Κέρκυρας.

Σε ακρόαση για τις 18/6 κάλεσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνο Παπαδόπουλο.

Επιμέλεια: Αλέξης Πλατής

Η ΕΕΑ συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη για πρώτη φορά με τη νέα της σύνθεση έπειτα από τις καταγγελίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την μεταβίβαση των μετοχών των "πράσινων". Οι "ερυθρόλευκοι" ισχυρίζονται πως η αλλαγή σκυτάλης στο "τριφύλλι" είναι εικονική και δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα, σύμφωνα με όσα είχαν αναφέρει επίσημα στις 8 Μαΐου μέσω επίσημης ανακοίνωσης που είχαν εκδώσει .

Η Επιτροπή ζήτησε επίσης και από τις δύο ΚΑΕ να καταθέσουν μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση, και υπομνήματα με τις θέσεις των δύο ομάδων.

Όσον αφορά την καταγγελία του Εργοτέλη κατά της Κέρκυρας για την μετοχική της σύνθεση, η εκδίκαση αναβλήθηκε για τις 18 Ιουνίου. Παρέμβαση έκανε ο Απόλλων Σμύρνης που τερμάτισε στην τρίτη θέση των play off της football league και θα επιδιώξει τιμωρία των Φαιάκων για να προβιβαστεί αυτός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Αίτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός περί ανάκλησης της από 05.12.2014 χορηγηθείσας άδειας μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ (συνέχιση ακροάσεων την 18.06.2015)

2. Προσφυγή - Καταγγελία της ΠΑΕ Εργοτέλης κατά της ΠΑΕ Κασσιόπη λόγω παράβασης των όρων μεταβίβασης μετοχών της.

ΑΝΑΒΟΛΗ για την επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής στις 18.06.15.

3. Αίτηση ΤΑΠ Ορεστιάδας περί έγκρισης αλλαγής της επωνυμίας του.

ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ

Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίσθηκε για την Πέμπτη 18.06.2015 και ώρα 12:00 μ.μ. (αίθουσα «Έλλη Παππά» Ισόγειο).

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ