STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Συγχαρητήρια Γιαννακόπουλου και Αγγελόπουλου

Συγχαρητήρια Γιαννακόπουλου και Αγγελόπουλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχάρη τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια από Γιώργο Αγγελόπουλο και Σκινδήλια στον Διαμαντίδη.

Σε μία πρωτοφανή ενέργεια προχώρησε μετά τη λήξη του ντέρμπι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, συγχαίροντας τους αδερφούς Αγγελόπουλου. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνάντησε στα αποδυτήρια τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και τους συνεχάρη δια χειραψίας. Ο Γιαννακόπουλος αναγνώρισε την ανωτερότητα του αιωνίου αντιπάλου και τόνισε ότι κατέκτησε δίκαια τον τίτλο.

Κατόπιν, ο Γιαννακόπουλος επισκέφτηκε τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και επανέλαβε τα συγχαρητήρια προς τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του. Συγκεκριμένα είπε: "Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ήσασταν καλύτεροι. Καλό καλοκαίρι". Ήταν μία κίνηση που σχολιάστηκε θετικά από όλους στο κόκκινο στρατόπεδο και εγκαινιάζει μία νέα εποχή στις σχέσεις Γιαννακόπουλου - Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Τα κόκκινα συγχαρητήρια

Οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Σκινδήλιας βρέθηκαν στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και μοίρασαν συγχαρητήρια στην ομάδα των πράσινων, όπως και στον Δημήτρη Διαμαντίδη που σταματά το μπάσκετ.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ