STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Στον Κολοσσό ο Πρίφτης

Στον Κολοσσό ο Πρίφτης
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα είναι ο νέος προπονητής του Κολοσσού Ροδου, όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος των Δωδεκανήσιων, Παντελής Κουγιός. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο αντιπρόεδρος του Κολοσσού Ρόδου, Παντελής Κουγιός μίλησε στην Δημόσια Ραδιοφωνία και τον Βαγγέλη Ιωάννου, ανακοινώνοντας ότι ο νέος τεχνικός της ομάδας θα είναι ο Δημήτρης Πρίφτης.

Διαβάστε αναλυτικά τι συνέντευξη:

Δημοσιογράφος: "Κύριε Κουγιέ η ομάδα της Ρόδου πήρε μία σπουδαία νίκη σήμερα. Τι έχετε να πείτε γι’ αυτό;".

Κουγιός: " Πρώτα απ΄όλα θα πρέπει να πούμε ότι είναι μέρα λύπης για την Ρόδο καθώς υπάρχουν δύο νεκροί και δύο αγνοούμενοι από τις καταστροφικές πλημμύρες. Ωστόσο τα νέα είναι ευχάριστα για την ομάδα μας που πέτυχε μία σπουδαία νίκη στη Δράμα. Είχαμε 6 πολύ δύσκολους αγώνες. Και απ΄ ότι φαίνεται όλα τα ματς θα είναι ντέρμπι εκτός από τα παιχνίδια με τους δύο αιώνιους".

Δημοσιογράφος: Έχετε πάρει απόφαση για τον νέο προπονητή της ομάδας;

Κουγιός: " Αύριο το πρωί φτάνει στην Ρόδο ο Δημήτρης Πρίφτης και θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας. Είναι ένας ανερχόμενος προπονητής και με αυτήν της την επιλογή η διοίκηση δείχνει ότι είναι εδώ, κοντά στην ομάδα. Θέλουμε να βγούμε από την κατάσταση του υποβιβασμού, γιατί μας αδικεί αυτή η θέση. Ο Κολοσσός έχει γράψει μια ιστορία στην Α1 και θέλει να τη συνεχίσει".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ