STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Στον Αρκαδικό ο Βαν Όοστρουμ

Στον Αρκαδικό ο Βαν Όοστρουμ

Η Λαμποράλ Κούτσα παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού στον Αρκαδικό τον Ντέβον Βαν Όοστρουμ. Ο 22χρονος πόιντ γκαρντ δεν είχε θέση στα πλάνα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, αλλά θα είναι βασικό κομμάτι των Αρκάδων στο νέο πρωτάθλημα.

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε ο Αρκαδικός το ένα κενό που είχε στην περιφερειακή του γραμμή, εν όψει της παρθενικής του παρουσίας στο πρωτάθλημα της Basket League. Κι αυτό γιατί η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ήρθε σε συμφωνία με τη Λαμποράλ Κούτσα, για τον δανεισμό του Ντέβον Βαν Όοστρουμ.

Ο 22χρονος -διεθνής με τη Μεγάλη Βρετανία- πλεϊμέικερ ανήκει στην ισπανική ομάδα εδώ και μία εξαετία, δίχως όμως να καταφέρει να κερδίσει χρόνο συμμετοχής. Κάτι που οδήγησε τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς στην απόφαση να τον παραχωρήσει στους Αρκάδες, με στόχο να πάρει αγωνιστικά λεπτά και να επιστρέψει το επόμενο καλοκαίρι σαφώς πιο έτοιμος.

Είναι ενδεικτικό πως την τελευταία διετία, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αρκαδικού έχει αγωνιστεί σε τέσσερις διαφορετικές ομάδες (Τσιμπόνα, Κούβοτ, Λιντς και Ουέσκα), αναζητώντας ευκαιρίες για να παρουσιάσει το ταλέντο του.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Παίκτης του Αρκαδικού είναι Devon Van Oostrum, ο οποίος θα αγωνιστεί στην ομάδα μας με την μορφή δανεισμού από την Λαμποράλ Κούτσα. Ο νέος γκαρντ της ομάδας μας, έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς και με την εθνική ομάδα των ανδρών, στο Eurobasket του 2011 και του 2013. Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφική κίνηση της ομάδας μας την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο".

Who is who:

Hμ. Γεν.: 24/01/1993

Τοπ. Γεν.: Groningen, Netherlands

Θέση: Γκαρντ

Ύψος: 1,93

Προηγούμενες Ομάδες: Laboral, Tarragona, Cibona, Kouvot, Leeds Force, Huesca

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ