STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Stoiximan.gr Basket League: Εκτός οι "αιώνιοι", με Πανιώνιο η ΑΕΚ

Stoiximan.gr Basket League: Εκτός οι "αιώνιοι", με Πανιώνιο η ΑΕΚ
EUROKINISSI

Με τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στα παρκέ της Stoiximan.gr Basket League. Εκτός έδρας Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, εντός ΑΕΚ και Άρης, στο Ρέθυμνο ο ΠΑΟΚ.

Μία εβδομάδα πριν από τη διακοπή των Εθνικών ομάδων, οι ομάδες της Stoiximan.gr Basket League ρίχνονται στα παρκέ για τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής. Ο μεγαλύτερος όγκος των αγώνων διεξάγεται το Σάββατο (18/11).

Στο ματς που ανοίγει την αυλαία, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Ρεθύμνου, με τους γηπεδούχους να προσθέτουν τον Λι στο ρόστερ τους, την ώρα που ο "δικέφαλος" είναι αρκετά πιθανό να παίξει δίχως τους Κρουμπάλι και Μαργαρίτη.

Εν συνεχεία, η ΑΕΚ -δίχως τους Σάκοτα και Τζέιμς- υποδέχεται τον Πανιώνιο, ενώ στις 18:30, o Άρης θα ψάξει την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Γυμναστικό Λάρισας. Ακόμα, πολύ σημαντικές οι αναμετρήσεις ανάμεσα σε Κόροιβο και Λαύριο & Τρίκαλα και Προμηθέα.

Όσο για τους "αιώνιους"; Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κύμη με στόχο να παραμείνει πρώτος και αήττητος, ενώ ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό, στο ματς που ολοκληρώνει την αγωνιστική.

STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE - 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 18/11

16:15 Ρέθυμνο - ΠΑΟΚ (ΕΡΤ1)

17:00 ΑΕΚ - Πανιώνιος (Cosmote Sport 4)

18:30 Κόροιβος - Λαύριο (ΕΡΤ1)

18:30 Τρίκαλα - Προμηθέας (ΕΡΤ1)

18:30 Άρης - ΓΣΛ (ΕΡΤ1)

Κυριακή 19/11

17:00 Κύμη - Παναθηναϊκός (ΕΡΤ1)

Δευτέρα 20/11

15:45 Κολοσσός Ρόδου - Ολυμπιακός (ΕΡΤ1)

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ