STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Στο Top 5 του Ranking ο Μούντι!

Στο Top 5 του Ranking ο Μούντι!

Ο Στέφαν Μούντι έκανε στον αγώνα του Ρεθύμνου με τα Τρίκαλα την 4η καλύτερη επίδοση που έχει καταγραφεί στο Ranking σε επίπεδο Stoiximan.gr Basket League.

Την τελευταία διετία ούτε ένας παίκτηςδεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει στηStoiximan.gr Basket Leagueτις 40 μονάδες στο Ranking.Από τον Ιανουάριο του 2015 είχε να καταγραφεί τόσο υψηλή επίδοση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Να όμως που μέσα σε 11 αγωνιστικές έχει συμβεί τρεις φορές! Και η μία εξ αυτών κατάφερε να χωρέσει και στοTop 5με τις κορυφαίες επιδόσειςαυτά τα οκτώ χρόνια (από τη σεζόν 2010-11 και ύστερα) που ο ΕΣΑΚΕ χρησιμοποιεί το Rankingως σύστημα αξιολόγησης αντί του Tendex.

Υπεύθυνος για αυτήν είναι ο Στέφαν Μούντι, ο οποίος συγκέντρωσε 47 μονάδες στη χθεσινή νίκη του Ρεθύμνου στα Τρίκαλα και ισοφάρισε την 4η καλύτερη επίδοση, την οποία μοιράζεται ακόμα με τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη (από τη σεζόν 2013-14) και με τον Πατ Καλάθη (από τη σεζόν 2010-11). Ο τελευταίος είναι και ο ρέκορντμαν στο συγκεκριμένο σύστημα αξιολόγησης, καθώς σε έναν αγώνα του Κολοσσού με την ΑΕΚ τη σεζόν 2010-11 είχε καταγράψει52 μονάδες!

Η δεύτερη καλύτερη επίδοσηστο ελληνικό πρωτάθλημαείναι +48 και ανήκει στον Κέβιν Πάλμερ (από τη σεζόν 2012-13) και στον Ποπς Μενσά-Μπονσού (2014-15). Ο Αγγλος φόργουορντ ήτανκαι ο τελευταίος που είχε σημειώσει επίδοση άνω του +40 στηStoiximan.gr Basket League,μέχρι να εμφανιστεί ο Κρις Σίνγκλετον και να κάνει +42 στον αγώνα Κύμη-Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.Το απόγευμα του Σαββάτου πάντως τον Αμερικανό του Παναθηναϊκού τον ξεπέρασαν μέσα σε μία ημέρα δύο παίκτες: ο Στέφαν Μούντι με το +47 και ο Θαντ ΜακΦάντεν, μετο +43που είχε στη νίκη της Κύμης επί του Κολοσσού.

Οι πέντε παίκτες που ξεπέρασαν το +45 στοRanking

Από τη σεζόν 2010-11 και ύστερα, από τότε δηλαδή που ο ΕΣΑΚΕ εφάρμοσε το σύστημα “Ranking”ως σύστημα αξιολόγησης των παικτών, αυτές είναι οι καλύτερες επιδόσεις που έχουν καταγραφεί στο πρωτάθλημα τηςStoiximan.gr Basket League:

Στο Top 5 του Ranking ο Μούντι!
TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ