STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κλείστε θέση στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με τον STOIXIMAN

Κλείστε θέση στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με τον STOIXIMAN
INTIME SPORTS

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό είναι αυτό που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (19/10, 20:30), με τον STOIXIMAN, μεγάλο χορηγό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, να στέλνει εσάς και την παρέα σας στο ΟΑΚΑ για το μεγάλο ντέρμπι.

Περίπου δέκα ημέρες μετά τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει ξανά τον Ολυμπιακό (19/10, 20:30), αυτή τη φορά για τη Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι "πράσινοι" υποδέχονται τους "ερυθρόλευκους", σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας με φόντο τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο STOIXIMAN, μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δίνει τη δυνατότητα σε δύο φίλους του Παναθηναϊκού να πάρουν την παρέα τους και να βρεθούν στο ΟΑΚΑ για να δουν από κοντά το ντέρμπι "αιωνίων". Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να δηλώσουν συμμετοχή και να φανούν... τυχεροί. Ο διαγωνισμός -που δίνει δύο διπλές προσκλήσεις για το παιχνίδι- ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (14/10, 15:00), ενώ εν συνεχεία θα ανακοινωθούν οι δύο τυχεροί.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ