Στο Μόναχο ο Χαλβατζάκης - Stoiximan.gr Basket League - SPORT 24
STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE

Στο Μόναχο ο Χαλβατζάκης

Στο Μόναχο ο Χαλβατζάκης

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης βρίσκεται στο Μόναχο, όπου πραγματοποιείται η συνάντηση FIBA - Euroleague και θα ακολουθήσει συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Basketball Champions League

Η κίνηση της FIBA να προτείνει στην Euroleague να τα... ξαναπούν για να βρεθεί λύση και να αποφευχθεί η οριστική διάσπαση του ευρωπαϊκού μπάσκετ βρήκε θετική ανταπόκριση από την απέναντι πλευρά. Η σημερινή (5/3) συνάντηση, λοιπόν, ενδεχομένως να βγάλει το ευρωπαϊκό μπάσκετ από το αδιέξοδο.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, βρίσκεται στο Μόναχο, όπου πραγματοποιείται η συνάντηση FIBA - Euroleague και θα ακολουθήσει συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Basketball Champions League.

SHARE:
ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Διαβάσαμε όλα τα σχολικά βιβλία Θρησκευτικών και καταλάβαμε αυτά!

Ένας δημοσιογράφος διάβασε τα Θρησκευτικά όλων των τάξεων δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και κατέγραψε τα συμπεράσματά του.

TV

TV

Κι αν πέθαινε ο Τσάντλερ; Ένα 'επεισόδιο' των Friends σκέτο κλάμα

Ένας μέγας φαν των Friends αποφάσισε να μετατρέψει την απορία του σε ένα απολαυστικά πετυχημένο επεισόδιο. Με έξτρα black humor όπως αρμόζει στον 'εκλιπόντα'.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ

ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ

Ο Έλληνας ηθοποιός που ήταν η φωνή του Χαχανούλη και του Σκουντούφλη

Η φωνή του Χαχανούλη και του Σκουντούφλη ανήκει σε έναν από τους σημαντικότερους θεατρικούς ηθοποιούς μας. Ποια παράσταση ανεβάζει αυτό τον καιρό (Vid)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24