STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Στην Μπρίντιζι ο Τρότερ

Στην Μπρίντιζι ο Τρότερ
Τρότερ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Ιταλία θα ολοκληρώσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Όμπι Τρότερ, αφού η διοίκηση του Κοροίβου ήρθε σε συμφωνία με αυτή της Μπρίντιζι για την παραχώρηση του Αμερικανού γκαρντ.

Χωρίς τον Όμπι Τρότερ θα ολοκληρώσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Κόροιβος, μιας και ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί ήδη παρελθόν. Ο 32χρονος πλεϊμέικερ θα μετακομίσει άμεσα στην Ιταλία για να φορέσει τη φανέλα της Μπρίντιζι.

Με την εξέλιξη αυτή ο Χάρης Μαρκόπουλος θα καλύψει το κενό του για το παιχνίδι της Κυριακής (20/3, 17:00) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Κρις Άλεν που έχει φθάσει στην Αμαλιάδα και έχει ξεκινήσει προπονήσεις.

Το ερώτημα πλέον είναι αν ο Κόροιβος θα προλάβει να βρει παίκτη για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του εν όψει του εντός έδρας "τελικού" παραμονής με τον Αρκαδικό μία εβδομάδα μετά. Σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομος ώστε με αυτήν και το όγδοο ροζ φύλλο να φύγουν και τα όποια σύννεφα έχουνε απομείνει.

Συνάμα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ αποτελεί ερωτηματικό αν θα αγωνιστεί ο Ντουέιν Ντέιβις. Ο Αμερικανός φόργουορντ και πρώτος σκόρερ της ομάδας της Αμαλιάδας παρά το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί στα 17 από τα 22 παιχνίδια στη φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ με 284 πόντους και κατά μ.ό. 16,71 σε 31',20" συμμετοχής.

Κι όσο δε για την απώλεια του Τρότερ που αποτελεί από την Πέμπτη (17/3) παρελθόν από το ρόστερ του Κόροιβου ο Μαρκόπουλος χάνει τον βασικό του πλεϊμέικερ και 2ό του σκόρερ πίσω από τον Ντέιβις. Κι αυτό γιατί ο 32χρονος είχε πετύχει συνολικά 217 πόντους μετά από 217 παιχνίδια με 9,86 πόντους κατά μ.ό. και 3,5 ασίστ.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ