STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Στην κλήρωση με "ομάδα Α"

Στην κλήρωση με "ομάδα Α"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί με δεκατρείς (13) ομάδες, αλλά και υποσημείωση την "ομάδα Α" που θα γίνει γνωστή την ερχόμενη εβδομάδα. Ποιες οι τελευταίες πληροφορίες για την τελευταία κενή θέση της Basket League.

Τη στιγμή που βρισκόμαστε δύο ημέρες πριν την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος στην Basket League , δείχνει σαφές πλέον πως στην κληρωτίδα θα μπουν δεκατρείς (13) ομάδες και το μπαλάκι της "ομάδας Α". Ποια θα είναι αυτή;

Τούτη την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο, προκειμένου για την κάλυψη του τελευταίου κενού στην πρώτη κατηγορία, αφού σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν (κι ακολούθως ανακοινωθούν) την ερχόμενη εβδομάδα.

Θυμίζουμε πως το πρωί της Τρίτης (6/9) εξετάστηκαν οι φάκελοι του Αρκαδικού, του Ηρακλείου, του Πανιωνίου, της Δόξας Λευκάδας, του Ηρακλή και της Καβάλας, με την πενταμελή επιτροπή των Τάκη Τσαγκρώνη, Δημήτρη Μπασούρη, Γιάννη Αλεξόπουλο, Γιάννη Ψαράκη και Μιχάλη Μελλή, να κάνει την εισήγησή της στην ΕΟΚ προκειμένου για την τελευταία κενή θέση στην Basket League.

Τούτο όμως δεν σημαίνει πως θα ξεκαθαρίσει το τοπίο άμεσα, τουλάχιστον όχι πριν την ερχόμενη εβδομάδα. Αν μπορούμε να δώσουμε πάντως ένα στίγμα της διαδικασίας, το Ηράκλειο κι η Δόξα Λευκάδας φέρονται να έχουν ένα μικρό προβάδισμα έναντι των τεσσάρων άλλων ανταγωνιστών τους, με τον Αρκαδικό να συμπληρώνει την τριάδα των... φαβορί, έχοντας πάντα το συγκριτικό ότι είναι ήδη εταιρεία (ΚΑΕ) κι ως εκ τούτου δεν θα χρειαστεί χρόνο για να γίνει ΚΑΕ.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ