STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Στη NOVA για δύο ακόμη χρόνια η Basket League

Στη NOVA για δύο ακόμη χρόνια η Basket League

Από τα κανάλια Novasports θα προβάλλονται οι αγώνες της Basket League για δύο ακόμη χρόνια, όπως ανακοινώθηκε. Η άριστη συνεργασία των δύο πλευρών επεκτάθηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Η Basket League θα παραμείνει υπό την τηλεοπτική σκέπη των καναλιών Novasports για δύο ακόμη χρόνια, όπως ανακοίνωσε το συνδρομητικό κανάλι. Οι 12 από τις 14 ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένου του Παναθηναϊκού, θα παίζουν στη NOVA, σε μία ήδη επιτυχημένη συνεργασία.

Οι δύο πλευρές έμειναν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένες από την έως τώρα συνεργασία τους, αποφασίζοντας να την επεκτείνουν μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Η Ανώτερη Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας της Forthnet, Κατερίνα Κασκανιώτη, αναφερόμενη στην επέκταση της συνεργασίας επισήμανε: " Η επέκταση της συμφωνίας μας με τον ΕΣΑΚΕ έρχεται να σφραγίσει την επί σειρά ετών άψογη συνεργασία των δύο πλευρών. Θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά να προβάλλουμε το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ, όχι μόνο γιατί κατέχει μια ξεχωριστή θέση στη συνείδηση του Έλληνα φίλαθλου, αλλά και γιατί υποστηρίζουμε έμπρακτα τον Ελληνικό αθλητισμό. Ιδιαίτερα σε αυτές τις εποχές μένουμε σταθεροί σύμμαχοι των ελληνικών αθλητικών συλλόγων και “Παίζουμε Ελλάδα’’ αναδεικνύοντας κι εξασφαλίζοντας το δημοφιλέστερο αθλητικό περιεχόμενο για τους εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές μας".

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, ανέφερε: " Ο ΕΣΑΚΕ έχει βρει έναν εξαιρετικό συμπαίκτη, τα κανάλια Novasports, στην προσπάθεια του η Basket League ΣΚΡΑΤΣ να χαρίζει θέαμα και συγκινήσεις στους Έλληνες φιλάθλους. Θα συνεχίσουμε για δύο ακόμη χρόνια μαζί να συνεργαζόμαστε για την καλύτερη προβολή και ανάπτυξη του αθλήματος που βρίσκεται στις καρδιές των Ελλήνων και έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες χαρές. Εύχομαι και αυτή την διετία η συνεργασία ΕΣΑΚΕ και καναλιών Novasports να είναι εποικοδομητική και επωφελής για όλους".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ