STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σταυρόπουλος: "Θα διώξετε Γιαννακόπουλους και Αγγελόπουλους"

Σταυρόπουλος: "Θα διώξετε Γιαννακόπουλους και Αγγελόπουλους"
EUROKINISSI

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, επιτέθηκε στον Στέλιο Συμεωνίδη και την υπόλοιπη ΚΕΔ/ΕΟΚ για τους διαιτητές της EuroLeague που δεν μπήκαν στην κλήρωση για την πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League

Επίθεση στην ΚΕΔ/ΕΟΚ εξαπέλυσε ο Χρήστος Σταυρόπουλος στη σημερινή κλήρωση των διαιτητών της πρεμιέρας της Stoiximan.gr Basket League . Ο λόγος; Το ότι δεν συμπεριλήφθηκαν στην διαδικασία οι τέσσερις ρέφερι της EuroLeague.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος - τουλάχιστον στην 1η αγωνιστική - οι Σπύρος Γκόντας, Ηλίας Κορομηλάς, Γιάννης Φούφης και Πέτρος Παπαπέτρου δεν μπήκαν στην κλήρωση. Κι έτσι ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος ρώτησε τον Στέλιο Συμεωνίδη γιατί συνέβη αυτό.

Είχε προηγηθεί η ομιλία του Συμεωνίδη ο οποίος εξήγησε ότι στην Stoiximan.gr Basket League είναι διαθέσιμοι 90-95 διαιτητές για να σφυρίζουν τα παιχνίδια και ο Γενικός Διευθυντής του Ολυμπιακού έκανε την ερώτηση: " Ανάμεσα στους 90-95 βρίσκονται και οι 4 της EuroLeague;".

Εκ των πραγμάτων - δεν μπήκαν στην κλήρωση - φάνηκε πως οι τέσσερις της EuroLeague δεν συμπεριλαμβάνονται στις επιλογές και τότε ο Σταυρόπουλος εξαπέλυσε την επίθεση: " Από πέρυσι προσπαθούμε να μάθουμε γιατί συμβαίνει αυτό και δεν μπορούμε να πάρουμε μία πειστική απάντηση. Με όλα αυτά, κάνετε το πρωτάθλημα αναξιόπιστο και με τη δική σας στάση θα οδηγήσετε τους Γιαννακόπουλους και τους Αγγελόπουλος να φύγουν από το μπάσκετ".

Ο Συμεωνίδης απόρρησε και αναρωτήθηκε " εμείς θα τους διώξουμε;" για να απαντήσει άμεσα ο Σταυρόπουλος: " Ναι, εσείς. Όταν τέσσερις από τους καλύτερους διαιτητές είναι εκτός χωρίς να μας εξηγείτε το γιατί, τότε έχετε μεγάλη ευθύνη".

Πώς έγινε η κλήρωση

Ακολούθησε αμέσως η διαδικασία της κλήρωσης της πρεμιέρας και συνολικά ήταν 9 οι υποψήφιοι για το μεγάλο ματς στο ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Αναστόπουλος και Πηλοϊδης ήταν υποψήφιοι για πρώτοι διαιτητές και βγήκε ο Αναστόπουλος. Ο Πηλοϊδης ξαναμπήκε στην διαδικασία, μαζί με Καρακατσούνη και Μάνο και βγήκε ο Πηλοϊδης. Καρακατσούνης, Μάνος μαζί με Παναγιώτου, Ανδρικόπουλο, Δεσλή, Μαγκλογιάννη και Τζαφλέρη μπήκαν πάλι στην κληρωτίδα και βγήκε ο Τζαφλέρης.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ