STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Στα Τρίκαλα ο Παναθηναϊκός, "μάχη" για Κύμη και Πανιώνιο

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Τρίκαλα (17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και η Κύμη υποδέχεται τον Πανιώνιο (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Χωρίς τους τραυματίες Κέι Σι Ρίβερς και Μάρκους Ντένμον ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός για τα Τρίκαλα (17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) , όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, με στόχο το 20/20 στο πρωτάθλημα.

Δύο ώρες αργότερα, η Κύμη υποδέχεται τον Πανιώνιο (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού. Η Κύμη (8-11) έχει βέβαια τρεις νίκες διαφορά από τον προτελευταίο Πανιώνιο (5-14), ωστόσο στην ομάδα ξέρουν ότι αν κερδίσουν αυτό το παιχνίδι θα έχουν εξασφαλίσει σε ένα τεράστιο ποσοστό την παραμονή τους και τυπικά. Οι "κυανέρυθροι" από την πλευρά τους χρειάζονται τη νίκη για να "πιάσουν" τον Κόροιβο (6-13) και να ελπίζουν βάσιμα σε σωτηρία, αφού μία ημέρα αργότερα (26/3) η ομάδα της Αμαλιάδας υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ