STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Στα παρκέ της Stoiximan.gr Basket League ο Μπασκετοβασίλης και η Αγιοβασιλίτσα

Στα παρκέ της Stoiximan.gr Basket League ο Μπασκετοβασίλης και η Αγιοβασιλίτσα
EUROKINISSI

Οι ομάδες της Stoiximan.gr Basket League θα κάνουν... ρεβεγιόν στα παρκέ και τα παιδιά που θα βρεθούν στα γήπεδα για τις αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, θα πάρουν δώρα από τον Μπασκετοβασίλη και την Αγιοβασιλίτσα, οι οποίοι θα κάνουν και το τζάμπολ των παιχνιδιών.

Ο ΕΣΑΚΕ δεν έμεινε ανεπηρέαστος από το κλίμα των ημερών, καθώς ενημέρωσε για την παρουσία του Μπασκετοβασίλη και της Αγιοβασιλίτσας στα παρκέ της Stoiximan.gr Basket League και την τιμητική τους στις αναμετρήσεος του Σαββατοκύριακου (30-31/12) θα έχουν τα παιδιά.

Ο Μπασκετοβασίλης και η Αγιοβασιλίτσα θα κάνουν το τζάμπολ στις αναμετρήσεις, θα μοιράσουν δώρα στα παιδιά και δεν θα αρκεστούν μόνο σε αυτές τις κινήσεις, καθώς θα βρεθούν στα παρκέ της Stoiximan.gr Basket League και το 2018.

Το δελτίο Τύπου του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

"Λίγες ώρες πριν την «αυγή» του νέου έτους οι ομάδες της STOIXIMAN.GR Basket League θα βρεθούν στα παρκέ για την 10η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Η τελευταία αγωνιστική για το 2017, ωστόσο, δεν θα είναι μια... συνηθισμένη αγωνιστική. Ο ΕΣΑΚΕ και η STOIXIMAN.GR Basket League έχουν ετοιμάσει μια πρωτοχρονιάτικη γιορτή γεμάτη Κάλαντα, Χαμόγελα και Δώρα για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του μπάσκετ που θα βρεθούν στα γήπεδα του πρωταθλήματος μεθαύριο Σάββατο (30/12) και την προσεχή Κυριακή (31/12).

Όλα τα γήπεδα θα επισκεφθούν Μπασκετοβασίληδες και Αγιοβασιλίτσες κατ’ ευθείαν από την Καισάρεια. Στους σάκους που θα έχουν μαζί τους δώρα για όλα τα παιδιά τα οποία θα τα μοιράσουν κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων, ενώ οι Μπασκετοβασίληδες θα κάνουν το τζαμπολ σε όλα τα γήπεδα.

Η γιορτή θα κορυφωθεί στην ανάπαυλα του ημιχρόνου: Παιδιά των Ακαδημιών των γηπεδούχων ομάδων θα τραγουδήσουν τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι του μπάσκετ έχουν συνεπώς έναν παραπάνω λόγο για να βρεθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της STOIXIMAN.GR Basket League! Οι Μπασκετοβασίληδες και οι Αγιοβασιλίτσες θα κάνουν ντεμπούτο το 2017 στα παρκέ της STOIXIMAN.GR Basket League, αλλά θα επιστρέψουν τον νέο χρόνο με ακόμη περισσότερα δώρα και εκπλήξεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του μπάσκετ!".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ