STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Στα δύο ο τίτλος του MVP της 25ης αγωνιστικής

Στα δύο ο τίτλος του MVP της 25ης αγωνιστικής

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς και ο Οκάρο Ουάιτ μοιράστηκαν τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 25ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ακολούθησαν στην αξιολόγηση οι Μουχάμεντ Ελ Αμίν και Μπράντον Μπράουν.

Ο Παναθηναϊκός και ο Άρης πήραν αγχωτικές νίκες για την 25η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, επικρατώντας της ΑΕΚ και του Ρεθύμνου αντίστοιχα. Το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας οφείλεται στους Έλιοτ Ουίλιαμς και Οκάρο Ουάιτ που έκαναν τη διαφορά, κυρίως στο τέταρτο δεκάλεπτο, για να χαρίσουν τη νίκη στην ομάδα τους. Αμφότεροι συγκέντρωσαν 29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ και μοιράστηκαν τον τίτλο του πολυτιμότερου, ακολουθώντας το δίδυμο των Βασίλη Σπανούλη και Κάμερον Τζόουνς, που είχε προηγηθεί την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς πέτυχε 8 πόντους στα τελευταία 2'23'' της αναμέτρησης με την ΑΕΚ για να οδηγήσει το "τριφύλλι" στη νίκη, ενώ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 24 πόντους (με 6/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 9/13 βολές), 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 10 κερδισμένα φάουλ σε 33'19'', με τον Οκάρο Ουάιτ να έχει 15 πόντους με 3/4 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 6/9 βολές, 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 τάπες και 1 κλέψιμο σε 28'39'' στο "διπλό" του Άρη επί του Ρεθύμνου .

Την πρώτη τετράδα συμπλήρωσαν οι Μουχάμεντ Ελ Αμίν και Μπράντον Μπράουν που οδήγησαν τις ομάδες τους σε εκτός εκτός έδρας νίκες επί του Κολοσσού και του Λαυρίου, αντίστοιχα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ