STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σμιθ: "Τιμή μου που αναδείχθηκα MVP"

Σμιθ: "Τιμή μου που αναδείχθηκα MVP"

Ο Λένζελ Σμιθ μίλησε για την ανάδειξή του σε MVP της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το βραβείο παρέμεινε στην Κύμη.

Ο Λένζελ Σμιθ στην 21η "στροφή" της Stoiximan.gr Basket League πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στη ν αναμέτρηση της Κύμης με τα Τρίκαλα και... διαδέχθηκε τον Κάμερον Τζόουνς, καθώς πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής.

Ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ της ομάδας της Εύβοιας συγκέντρωσε 29 βαθμούς (17 πόντοι με 3/3 βολές, 7/8 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κερδισμένα φάουλ, 2 φάουλ κατά, 4 κλεψίματα και 6 λάθη σε 36:41 συμμετοχής) στο σύστημα αξιολόγησης και με αφορμή την ανάδειξή του σε MVP της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο Λένζελ Σμιθ αναφέρθηκε στην προσωπική του διάκριση και στην πορεία της Κύμης, ενώ στάθηκε και στην... πολυφωνία της ομάδας του, αλλά και στο ψηλό επίπεδο του πρωταθλήματος.

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής για πρώτη φορά στην παρουσία σου στην Ελλάδα και ακριβώς μια αγωνιστική μετά την διάκριση του συμπαίκτη σου, Κάμερον Τζόουνς;

"Είναι τιμή μου που αναδείχθηκα πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής σε ένα πρωτάθλημα που είναι γεμάτο παίκτες με πολύ ταλέντο. Το γεγονός ότι βγήκα MVP μία αγωνιστική μετά από όταν ο συμπαίκτης μου Κάμερον Τζόουνς έλαβε την ίδια διάκριση δείχνει ότι είμαστε μια ιδιαίτερη ομάδα. Κάθε αγωνιστική μπορεί να είναι η βραδιά ενός διαφορετικού παίκτη, που θα βγει «μπροστά» και θα βοηθήσει την ομάδα να πάρει την νίκη".

- Μετά την 7η αγωνιστική της κανονικής περιόδου η Κύμη πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία, τι μπορεί να καταφέρει την φετινή σεζόν;

"Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς μπορούμε να πετύχουμε φέτος. Κάθε φορά που πετυχαίνουμε έναν στόχο μας βάζουμε έναν νέο και προσπαθούμε βήμα βήμα να τον φτάσουμε. Αυτήν την στιγμή στόχος μας είναι η είσοδος στα playoffs. Όταν τα καταφέρουμε θα βάλουμε καινούριο στόχο και θα δούμε στο τέλος που θα φτάσουμε".

- Αγωνίζεσαι για πρώτη σεζόν στην καριέρα σου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ποια είναι η άποψη σου για την ποιότητα και τον ανταγωνισμό της STOIXIMAN.GR Basket League; Είσαι ευχαριστημένος από την απόφαση σου να υπογράψεις στην Κύμη το περασμένο καλοκαίρι;

"Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι η δυσκολότερη λίγκα που έχω παίξει ως τώρα, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα του κόσμου! Πιστεύω ότι το καλοκαίρι έκανα μια πολύ καλή επιλογή και είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να γίνω μέλος αυτής της ομάδας. Όταν έρθει η στιγμή που θα χρειαστεί να επιλέξω έναν άλλο σταθμό για την καριέρα μου, εύχομαι να κάνω ξανά μια τόσο καλή επιλογή".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ