STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σκαραφίγκας: "Αντιμετωπίζουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα"

Σκαραφίγκας: "Αντιμετωπίζουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας μίλησε για το εντός έδρας ματς με τον Ίκαρο, λέγοντας πώς οι παίκτες του θα πρέπει να παίξουν καλή άμυνα.

Ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας αναφέρθηκε στο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο τον Ίκαρο Καλλιθέας.

" Ελπίζουμε η επιθυμία μας να κερδίσουμε το παιχνίδι να μας οδηγήσει σε πάθος ξεκινώντας από την άμυνα να φτάσουμε στην νίκη", ήταν τα πρώτα του λόγια και πρόσθεσε:

" Παίζουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία λόγω της βαθμολογικής της θέσης παίζει χωρίς άγχος, αυτό την καθιστά επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο και αν αθροίσουμε το ταλέντο και την ποιότητα που έχουν οι παίκτες της κάνουν το έργο μας πιο δύσκολο".

Από την πλευρά των παικτών, ο Θωμάς Νίκου τόνισε: " Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι όλη η χρονιά, κερδίζοντας κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή μας στην κατηγορία. Είναι ένας αγώνας στην έδρα μας ο οποίος σύμφωνα με αυτά που έχουμε δείξει τις τελευταίες αγωνιστικές μπορούμε να το κερδίσουμε. Ο Ίκαρος είναι καλή ομάδα πιστεύω όμως στην έδρα μας εμείς θα παλέψουμε θα πολεμήσουμε και θα δείξουμε για πιο λόγο πρέπει να παραμείνουμε στην κατηγορία".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ