STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σίμτσακ: "Μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο"

Σίμτσακ: "Μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο"
INTIME SPORTS

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων της Basket League Σκρατς.

Μέρα γεμάτη μπάσκετ ήταν και η σημερινή (28/11) με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για την 8η αγωνιστική. Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων της Basket League Σκρατς.

Η αρχή έγινε με το Βασίλη Σίμτσακ με αφορμή το μεγάλο διπλό του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

"Πάρα πολύ σημαντική νίκη, όχι επειδή σπάσαμε το αήττητο της ΑΕΚ, αλλά επειδή προερχόμασταν από μια κάκιστη εμφάνιση, η οποία μας πείσμωσε πάρα πολύ. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας και έπρεπε να αντιδράσουμε σήμερα και το κάναμε στο παρκέ. Υπάρχουν και κακές βραδιές. Έπεσαν να μας φάνε όλοι. Έφταιγαν παίκτες, προπονητές, διοίκηση. Τώρα στη νίκη θα βγουν να μας αποθεώσουν; Πρέπει να υπάρχει ισορροπία και στην ήττα και στη νίκη. Οπότε κρατάμε τη νίκη.

Δεν είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι 2 βαθμοί στο πρωτάθλημα. Αυτό κρατάμε και συνεχίζουμε. Θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι. Δεν το κάναμε στην Ποντγκόριτσα και χάσαμε με επιβλητικό τρόπο. Από εδώ και πέρα αποδείξαμε και στους εαυτούς μας πως αν παίζουμε άμυνα και παλεύουμε σε κάθε φάση, μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο” ήταν το σχόλιο του έμπειρου παίκτη των κιτρινόμαυρων στον Sport24 Radio 103,3 .

O Κώστας Βασιλειάδης αναφέρθηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αρκαδικού με 74-54. Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 είπε: "Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε καθόλου ενέργεια. Δεν παίξαμε καθόλου καλή άμυνα. Χάσαμε κάποια αμυντικά ριμπάουντ που θα μπορούσαν να μας φέρουν κάποια εύκολα καλάθια και αυτή ήταν η διαφορά μεταξύ με τον Αρκαδικό. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε ότι δεν πρέπει να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά και νομίζω ότι αυτή είναι η εικόνα της ομάδας μας. Η πιεστική άμυνα, να τρέχουμε στο γήπεδο και κάποια στιγμή να κερδίζουμε πιο εύκολα κάποια ματς. Όλα τα παιδιά ήμασταν κουρασμένοι, αλλά έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο να βάλουμε όλοι τις δυνάμεις μας και να τρέξουμε".

Μεγάλο διπλό έκανε και ο Απόλλωνας Πάτρας κόντρα στην Κηφισιά. Ο Κέβιν Ντίλαρντ (Απόλλωνας Πάτρας) τόνισε Sport24 Radio 103,3: "Ήταν εντυπωσιακό το ντεμπούτο μου. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και αυτό είναι πιο σημαντικό για εμένα από το πόσους πόντους έβαλα. Δεν τα παρατήσαμε. Είχαμε παίκτες που φορτώθηκαν νωρίς με φάουλ και τρεις από αυτούς αποβλήθηκαν. Δεν δώσαμε όμως σε κανένα σημείο την εντύπωση στον αντίπαλο ότι τα παρατήσαμε. Πρέπει να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είναι βασικό να είμαστε μαζί και να παίζουμε ως ομάδα”.

Τέλος, ο Όμπι Τρότερ (Κόροιβος Αμαλιάδας) επεσήμανε για τη νίκη 83-79 του Κόροιβου επί του Ρεθύμνου: “Παρόλο που το Ρέθυμνο πάλεψε, καταφέραμε και βάλαμε κάποια πολύ σημαντικά σουτ και αυτό ήταν ένα από τα κρίσιμα σημεία που μας έδωσαν τη νίκη. Στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να παίζουμε πάντα καλά. Όταν πηγαίνουμε καλά σε ένα παιχνίδι, θέτουμε ανάλογα και τους στόχους. Έχω έρθει για να βοηθήσω την ομάδα μου. Παίζω κάθε φορά όσο καλύτερα μπορώ και στόχος μου είναι πάντα να βοηθάω”.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ