STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σημαντική νίκη για Ηλυσιακό, εύκολα ο Πανιώνιος

Σημαντική νίκη για Ηλυσιακό, εύκολα ο Πανιώνιος
INTIME SPORTS

Ο Ηλυσιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ σε ένα συγκλονιστικό ματς, ο ΚΑΟΔ επικράτησε του Πανελευσινιακού, ενώ ο Ίκαρος ξεπερασε το εμπόδιο του Κολοσσού. Διαβάστε λεπτομέρειες...

Οι πέντε από τις επτά αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ ολοκληρώθηκαν (την Τρίτη θα γίνουν τα ματς Παναθηναϊκός - Ρέθυμνο, Ν. Κηφισιά - Ολυμπιακός).

Ο Ηλυσιακός επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΟΚ με σκορ 78-77 και σε συνδυασμό με την ήττα του Πανελευσινιακού από τον ΚΑΟΔ, είναι "ζωντανός" αναφορικά με την υπόθεση παραμονή.

Ο ΚΑΟΔ νίκησε εύκολα 81-68 του Πανελευσινιακού στη Δράμα και πλέον η παραμονή στην Basket League ΟΠΑΠ θα παιχτεί την τελευταία αγωνιστική της regular season. Από εκεί και πέρα, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, ο Ίκαρος επιβλήθηκε με 96-88 του Κολοσσού και διατήρησε τις ελπίδες του για παραμονή μετά και την ήττα του Πανελευσινιακού.

Ο Πανιώνιος ξεπέρασε χωρίς δυσκολίες το εμπόδιο του Απόλλωνα Πατρών, καθώς επικράτησε με 79-47 . Από τους νικητές, ο Λάνγκφορντ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Τέλος, ο Άρης δεν επηρεάστηκε από την διακοπή του πρωταθλήματος και συνεχίζοντας το σερί του για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι νίκησε τα Τρίκαλα με 88-57 στη Nick Galis Hall.

Η βαθμολογία της Basket League ΟΠΑΠ...

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ