ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Την κατάλληλη στιγμή να είμαστε όλοι έτοιμοι"

Σφαιρόπουλος: "Την κατάλληλη στιγμή να είμαστε όλοι έτοιμοι"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στα συνεχή προβλήματα που είχε τους τελευταίους μήνες ο Ολυμπιακός και επικεντρώθηκε στον Προμηθέα στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που διεξήχθη ενόψει των ημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Ολυμπιακός δεν θα ριχτεί στην ημιτελική σειρά με τον Προμηθέα στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Αυτό επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου της Stoiximan.gr Basket League ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, τονίζοντας ότι εδώ και ένα μήνα " προσπαθούμε να συνέλθουμε από όλους αυτούς τους τραυματισμούς που είχαμε". Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε επίσης ότι ο Προμηθέας είναι ικανός να κάνει ζημιά και προτίμησε να μην προτρέξει και να μιλήσει για τους τελικούς του πρωταθλήματος και ένα τυχών συναπάντημα με τον "αιώνιο" αντίπαλο των "ερυθρόλευκων"...

" Έχουμε μια σειρά ημιτελικών, με μία ομάδα (σ.σ. Προμηθέας Πάτρας) που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Είναι μια ομάδα που λειτουργεί από τη διοίκηση μέχρι τον κόσμο της, πάρα πολύ ωραία και σωστά. Χρειάζονται τέτοιες ομάδες στο ελληνικό μπάσκετ. Το κλειδί είναι να ξεπεράσουμε τους τραυματισμούς μας και να βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό. Εδώ και ένα μήνα προσπαθούμε να συνέλθουμε από όλους αυτούς τους τραυματισμούς που είχαμε. Ευελπιστώ ότι την κατάλληλη στιγμή θα είμαστε όλοι έτοιμοι", τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που "βλέπει" μόνο τον Προμηθέα μπροστά του και όχι τους τελικούς...

" Δεν βιαζόμαστε να κοιτάξουμε τους τελικούς. Προέχουν οι ημιτελικοί. Ο Προμηθέας Πάτρας είναι μια ομάδα που έχει δείξει ότι αν δεν παίξεις καλά, μπορεί να σου κάνει τη ζημιά", ενώ σε ερώτηση σχετικά με το αν ο Παναθηναϊκός έχει την υπεροχή λόγω του αήττητου και το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει κάτι για να τον "αιφνιδιάσει", ο Σφαιρόπουλος δήλωσε: " Ο Παναθηναϊκός έχει παίξει πάρα πολύ καλά, είναι σε καλή κατάσταση. Μόνο και μόνο που με ρωτάτε κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει το στοιχείο του αιφνιδιασμού".

Σπανούλης: "Ξέρουμε ποιοι είμαστε και ποιος είναι ο Παναθηναϊκός"

Ο Βασίλης Σπανούλης, από τη μεριά του, δήλωσε για τη σειρά με τον Προμηθέα: " Πάμε να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Εύχομαι ο κόσμος να δει ωραία παιχνίδια και να κερδίσει ο καλύτερος". Όσον αφορά την ενδεχόμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στους τελικούς, ο αρχηγός του Ολυμπιακού είπε: " Γνωριζόμαστε όλοι πάρα πολύ καλά, δεν υπάρχει θέμα αιφνιδιασμού ή κάτι. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ποιος είναι ο Παναθηναϊκός. Το ίδιο ισχύει και για την αντίπαλη πλευρά".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ