STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Θέλουμε το πλεονέκτημα έδρας σε Ελλάδα και Ευρώπη"

Σφαιρόπουλος: "Θέλουμε το πλεονέκτημα έδρας σε Ελλάδα και Ευρώπη"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να κατακτήσει το πλεονέκτημα έδρας, σε Ελλάδα και Ευρώπη, τώρα που οι διοργανώσεις μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τα Τρίκαλα με 79-61 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας στην Stoiximan.gr Basket League. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στην συνέντευξη Τύπου, τόνιζε πως ζητούμενο για τους Πειραιώτες είναι πλέον η κατάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε τα εξής: "Ήταν ένα καλό ματς, παλέψαμε και κάναμε μία καλή προσπάθεια. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά το ματς, πέσαμε λίγο στην δεύτερη περίοδο, αλλά ήμασταν εξαιρετικοί στο δεύτερο ημίχρονο. Δείξαμε καλή αντίδραση ύστερα από μία κακή ήττα, όπως εκείνη από την Γαλατάσαραϊ.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και η κανονική περίοδος φτάνει στο τέλος της. Μένουν 4 ακόμη ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι ώστε να έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας έως το τέλος των playoffs.

Έρχεται μία απαιτητική εβδομάδα στην Ευρώπη με δύο δύσκολα παιχνίδια. Κοιτάζουμε πρώτα τον Ερυθρό Αστέρα και μετά την Ρεάλ. Πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι και στα δύο αυτά ματς".

Αγραβάνης: "Θέλαμε να αντιδράσουμε"

Ο MVP της αναμέτρησης, Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος έκανε νταμπλ-νταμπλ με 14 πόντους και 12 ριμπάουντ, σχολίασε τα εξής: "Ήταν ένα ματς που θέλαμε να αντιδράσουμε μετά την ήττα από την Γαλατάσαραϊ. Θέλαμε να βγάλουμε ενέργεια και καλές φάσεις. Πήραμε αρκετά ριμπάουντ και κυριαρχήσαμε σε αυτόν τον τομέα. Τέλειωσε το ματς με τα Τρίκαλα. Έρχεται δύσκολη εβδομάδα με δύο ματς στην Ευρώπη. Κοιτάμε μόνο το ματς με τον Αστέρα και μετά θα ασχοληθούμε με την Ρεάλ".

Καστρίτης: "Η πιο δύσκολη εβδομάδα μέσα στην σεζόν"

Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε πως: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ηταν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, ίσως η πιο δύσκολη μέσα στην σεζόν. Ηταν η μοναδική φορά που δεν παίξαμε 5 εναντίον 5 στην προπόνηση. Είχαμε αρκετούς τραυματίες και αυτό που μας απασχολεί να είναι γρήγορα κοντά μας. Η προσπάθεια των παιδιών αποκτάει ιδιαίτερη αξία.

Εδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε άμυνα και επίθεση. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προσπάθειά τους. Κοιτάμε τώρα το παιχνίδι με τον Κόροιβο. Εχουμε λιγότερες μέρες να προετοιμαστούμε. Θα έχουμε πάλι να αντιμετωπίσουμε κάποιους τραυματισμούς. Αυτό πρέπει να μας συσπειρώσει. Πρέπει να προετοιμαστούμε με μεγάλο κίνητρο, όπως κάναμε σε όλη την σεζόν, ώστε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εύχομαι Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα κι Ευρώπη και να γυρίσουν γρήγορα οι τραυματίες του».

O Σωτήρης Μανωλόπουλος σχολίασε πως: " Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός μετά την ήττα στην Ευρωλίγκα θα έπαιζε πολύ δυνατά για να σβήσει την ήττα από την Γαλατά. Ημασταν πολύ καλοί, ακολουθήσαμε τις οδηγίες. Στο τέλος άνοιξε η διαφορά, αλλά η εμφάνισή μας ήταν πολύ καλή και αξιοπρεπέστατη. Εχουμε ακόμα 4 παιχνίδια, εκ των οποίων τα δύο στην έδρα μας. Προσπαθούμε να βρούμε στόχους και να πάρουμε τα δύο παιχνίδια στην έδρα μας. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα κι Ευρώπη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ