STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου"

Σφαιρόπουλος: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εξαιρετική τους εμφάνιση κόντρα στο Λαύριο και τόνισε πως η ομάδα δεν παίζει για τα ρεκόρ. Σερελής: "Δεν μας άφησε περιθώρια ο Ολυμπιακός".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στην συνέντευξη Τύπου οι προπονητές αλλά και οι παίκτες των δύο ομάδων, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει το Λαύριο στο ΣΕΦ με το επιβλητικό σκορ 108-39.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, είπε τα εξής: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για την προσήλωση, τον βαθμό ετοιμότητας και για την συγκέντρωση τους στο παιχνίδι με το Λαύριο. Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και το κάναμε. Το Λαύριο είναι μία αξιόμαχη ομάδα, που νωρίτερα δυσκόλεψε ομάδες όπως ο Άρης και η ΑΕΚ. Έχασε στις λεπτομέρειες από την Καβάλα και νίκησε τη Κηφισιά. Δεν είναι η πραγματική τους εικόνα αυτή. Θέλαμε να μπούμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και το κάναμε.

Μπήκαμε αποφασιστικά στο ματς και κάναμε το δικό μας παιχνίδι. Σεβόμαστε την δουλειά μας, αλλά και την δουλειά του αντιπάλου. Δεν θέλω να μιλήσω για αριθμούς σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά είναι θετικό το γεγονός πως μοιράσαμε 32 ασίστ. Θετικό γιατί υπήρχε ομαδικότητα. Όσοι παίκτες έπαιξαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Συγχαρητήρια σε όλους. Είμαστε στο σωστό δρόμο πνευματικά και αγωνιστικά και θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Έχει μία αξιόλογη ομάδα το Λαύριο και εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους".

Για το ρεκόρ που πέτυχε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση, σημειώνοντας την μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του στην Α1: "Τα ρεκόρ είναι περισσότερο για τον κόσμο και τους δημοσιογράφους, όχι για εμάς. Δεν μας απασχολούν τα ρεκόρ ιδιαίτερα. Θέλαμε να είμαστε σοβαροί στο ματς και το καταφέραμε. Και αυτό μας ικανοποιεί. Δεν μας απασχολούν τα ρεκόρ ούτε και παίζουμε για αυτά. Θέλαμε ότι κάνουμε στις προπονήσεις να το βγάλουμε στο γήπεδο και το καταφέραμε".

Τσαιρέλης: "Ήμασταν 40 λεπτά συγκεντρωμένοι"

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Τσαϊρέλης δήλωσε πως: "Ξέραμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία επικίνδυνη ομάδα όπως είναι το Λαύριο που παίζει επιθετικά σε άμυνα και επίθεση. Ήμασταν όμως για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι. Βγάλαμε μπόλικη ενέργεια, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, βάλαμε τα σουτ που θέλαμε, αυξήσαμε την διαφορά και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε".

Σερελής: "Δεν μας άφησε περιθώρια ο Ολυμπιακός"

Από την πλευρά του ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερελής, σχολίασε: "Ήταν δύσκολο το αποτέλεσμα. Όχι γιατί χάσαμε, αλλά γιατί χάσαμε με τεράστια διαφορά. Παίζαμε με μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης η οποία μπορεί να φτάσει και φέτος στον τελικό του Final-Four της Euroleague. Είχαμε δύσκολο έργο. Αγωνιστικά δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Δεν μας άφησε περιθώρια ο Ολυμπιακός.

Αν μπορώ να βρω ένα θετικό στοιχείο από το ματς είναι ο τρόπος που μας αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός. Ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος και ιδιαίτερα επιθετικός. Δεν μας άφησε την δυνατότητα να κάνουμε κάτι καλό, να παρουσιαστούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Ήταν πάντως ένα πολύ καλό μάθημα για εμάς. Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε κάτι παραπάνω. Τώρα εμείς προχωράμε και έχουμε στο μυαλό μας το επόμενο ματς κόντρα στο Ρέθυμνο. Πρέπει να διαβάσουμε αυτό το παιχνίδι και να μάθουμε από το σημερινό ματς. Στόχος μας να μείνουμε στη κατηγορία".

Καπώνης: "Η διαφορά μας αδικεί"

Ο παίκτης του Λαυρίου, Γιάννης Καπώνης, είπε τα εξής: "Αντιμετωπίσαμε μία από τις κορυφαίες ομάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο το ματς για εμάς απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Ύστερα και από το ματς στη Πυλαία, που ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ στην παράταση, ξέραμε πως ο Ολυμπιακός θα θέλει να παρουσιαστεί ιδιαίτερα σοβαρός απέναντι μας. Θεωρώ όμως πως το τελικό σκορ και μεγάλη διαφορά που χάσαμε, μας αδικεί σαν ομάδα. Γιατί διαθέτουμε δυνατότητες και έχουμε βάθος σαν ομάδα. Πληρώσαμε και τα πολλά προσωπικά λάθη που έκανε ο καθένας μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ