STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Σέντερ με υψηλή τεχνική ο Μιλουτίνοβ"

Σφαιρόπουλος: "Σέντερ με υψηλή τεχνική ο Μιλουτίνοβ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του κόντρα στον Κόροιβο και εξήγησε τους λόγους που άφησε εκτός 12άδας τους Παπανικολάου και Γιανγκ και εκθείασε τον Μιλουτίνοβ.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μίλησε τόσο για την νίκη των Πειραιωτών επί του Κόροιβου, όσο και και για την αγωνιστική κατάσταση των "ερυθρολεύκων".

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε πως: "Mου άρεσε που παίξαμε καλή άμυνα, αλλά και που είχαμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Είχαμε καλά διαστήματα, κυρίως στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, αλλά λειτουργήσαμε σωστά. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, βγάλαμε συνεργασίες και είχαμε και πάλι πλουραλισμό στην επίθεση. Πλέον, στρέφουμε την συγκέντρωση μας στο ματς με την Αρμάνι για την Ευρωλίγκα. Κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια κόντρα στον Κόροιβο.

Για την απόφαση του να αφήσει εκτός τους Παπανικολάου-Γιανγκ: "Αφήσαμε εκτός τόσο τον Παπανικολάου, όσο και τον Γιανγκ, γιατί το τελευταίο διάστημα είχαν μια καταπόνηση και αποφασίσαμε να τους ξεκουράσουμε. Παράλληλα, μας δόθηκε η δυνατότητα να κάνουμε ροτέισον, ώστε να διατηρήσουμε την φρεσκάδα στην ομάδα μας".

Για τις 6 ασίστ στο ματς από τον Μιλουτίνοβ: "Ο Μιλουτίνοβ είναι ένας ψηλός που έχει πολύ καλή τεχνική, πολύ καλή πάσα και δημιουργία από το ψηλό ποστ, αλλά και από το χαμηλό. Σήμερα ήταν η μέρα του για τις ασίστ".

Καλαμπάκος: "Σταθήκαμε ανταγωνιστικοί"

Ο προπονητής του Κόροιβου είπε πως: "Ήταν ένα καλό παιχνίδι, προσπαθήσαμε να είμαστε για αρκετό χρόνο ανταγωνιστικοί και νομίζω το καταφέραμε για 22-25 λεπτά. Όπως βλέπετε, φέτος στο πρωτάθλημα όλοι κερδίζουν όλους. Θεωρούσαμε πως κάναμε μεγάλη νίκη στον Προμηθέα, το Σάββατο κόντρα στην Κύμη παίζουμε τη ζωή μας, είναι νωρίς ακόμη για να δούμε πόσες νίκες χρειαζόμαστε".

Νίκολα Μιλουτίνοβ: “Κάναμε μια καλή εμφάνιση. Ελέγξαμε το ματς από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, λόγω της πολύ καλής άμυνάς μας”.

Mατ Λοτζέσκι: "Παίξαμε καλύτερα επιθετικά από ότι αμυντικά απόψε. Ήταν ένα καλό παιχνίδι επιθετικά και πλέον συνεχίζουμε. Η εβδομάδα που πέρασε ήταν δύσκολη, το ίδιο και αυτή που έρχεται. Όλος ο μήνας γενικά είναι δύσκολος, οπότε πρέπει να είμαστε φρέσκοι, να είμαστε υγιείς και να συνεχίσουμε έτσι".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ