STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Κάναμε ένα από τα καλύτερα μας ημίχρονα"

Σφαιρόπουλος: "Κάναμε ένα από τα καλύτερα μας ημίχρονα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Σφαιρόπολος έμεινε ικανοποιημένος από το εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο του Ολυμπιακού, στάθηκε στην απόδοση του Ματ Λοτζέσκι και τόνισε πως οι Σπανούλης και Πρίντεζης είναι σε στάδιο αποθεραπείας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, Ολυμπιακός - Ρέθυμνο στο ΣΕΦ, οι προπονητές και οι παίκτες των δύο ομάδων.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αρχικά είπε τα εξής: "Παίζοντας πριν από μία εβδομάδα με το Ρέθυμνο ξέραμε πως θα θέλει να αντιδράσει. Αυτό έγινε στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά με την προσθήκη του Χάροου και του Γιαννόπουλου που έλειπαν από το προηγούμενο ματς. Η άμυνά μας δεν ήταν τόσο αποδοτική σε κάποια σημεία, μας ισοφάρισαν, αλλά το μικρό ξέσπασμα που κάναμε στο φινάλε του ημιχρόνου έδειξε πώς έπρεπε να παίξουμε στη συνέχεια.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε περισσότερη ενέργεια και αποφασιστικότητα, τρέξαμε, βάλαμε καλάθια στον αιφνιδιασμό, σκοράραμε και απέξω παρά τη ζώνη του αντιπάλου και κάναμε ένα από τα καλύτερά μας ημίχρονα. Σημασία δεν έχει η διαφορά, αλλά το 1-0 και πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι στο Ρέθυμνο. Ο αντίπαλος μεταμορφώνεται στο γήπεδό του και θα πρέπει να παίξουμε από την αρχή και για σαράντα λεπτά όπως στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα".

Για την κατάσταση των Σπανούλη και Πρίντεζη, σχολίασε: "Ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης είναι σε διαδικασία αποθεραπείας των μικροτραυματισμών που έχουν. Θα δούμε μέρα με τη μέρα. Ίσως αύριο (21/04) κάποιος από τους δύο να ξεκινήσει κάποιο ατομικό πρόγραμμα, γιατί δεν είναι έτοιμοι. Θα δούμε εάν κάποιος από τους δύο θα είναι έτοιμος για την Κυριακή (24/04). Δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι, πάμε μέρα με τη μέρα".

Για την απόδοση του Ματ Λοτζέσκι, τόνισε: "Ο Λοτζέσκι μάς έλειψε πολύ, όπως βλέπετε. Είναι ένας παίκτης με έφεση στο σκορ, ξέρει καλά την ομάδα και σήμερα η παρουσία του έδειξε πόσο μας έλειψε στα δύο δίμηνα που ήταν εκτός".

Ουόρικ: "Ήμασταν πιο επιθετικοί στην άμυνα"

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Χακίμ Ουόρικ, λέγοντας τα εξής: "Κάναμε καλύτερη δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν πιο επιθετικοί στην άμυνα κι εκεί άλλαξε το παιχνίδι".

Σκουρτόπουλος: "Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον Ολυμπιακό"

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Σκουρτόπολος, σχολίασε τα εξής: "Ξεκινήσαμε καλά και ανταποκριθήκαμε σε αυτά που είχαμε σχεδιάσει, ωστόσο από ένα σημείο κι έπειτα δε μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον Ολυμπιακό. Οι λόγοι είναι πολλοί... ένας εξ αυτλων τα πολλά τρίποντα στα οποία ευστόχησε ο Ολυμπιακός αλλά και το περιορισμένο ροτέισον μας που δε μπορεί να συγκριθεί με αυτό των αντιπάλων μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ καλή προσπάθεια. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο και στην Κρήτη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ