STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Καλός βαθμός συγκέντρωσης"

Στον καλό βαθμό συγκέντρωσης που είχαν οι παίκτες του στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα στάθηκε, με δηλώσεις του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Την 13η νίκη του σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος πανηγύρισε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες πέρασαν και από την Πάτρα, επικρατώντας με 56-67. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από τους παίκτες του, ενώ ο Νίκος Βετούλας στάθηκε στην πολύ καλή παρουσία των Πειραιωτών, στην άμυνα.

Ο Έλληνας προπονητής δήλωσε: "Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς γιατί παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια ομάδα καλά δουλεμένη στο γήπεδο, πολύ αθλητική με καλούς Έλληνες και ξένους παίκτες. Είχαμε προετοιμαστεί για ένα δύσκολο παιχνίδι και ο βαθμός συγκέντρωσης μας ήταν καλός στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Πήραμε μια διαφορά ασφαλείας και την κρατήσαμε ως το τέλος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, συγχαρητήρια και στον Απόλλωνα για την εικόνα που έχει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κόσμο μας που βρέθηκε στο γήπεδο και μας στήριξε απόψε".

Ο Κώστας Σλούκας τόνισε: "Ξέραμε ότι ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα με ποιότητα και σωστά προετοιμασμένη. Έπρεπε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, στα περισσότερα σημεία το κάναμε, είχαμε συγκέντρωση και τα καταφέραμε".

Ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης πρόσθεσε: "Για άλλο ένα παιχνίδι φανήκαμε σοβαροί, έχουμε δείξει σε όλα τα παιχνίδια πως απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο θέλουμε να κρατήσουμε τον ρυθμό, να είμαστε σοβαροί σε Ελλάδα και Ευρώπη και να δίνουμε το 100% των δυνάμεων μας".

Ο Νίκος Βετούλας δήλωσε από την πλευρά του "Προσεγγίσαμε το παιχνίδι αμυντικά, αλλά ο Ολυμπιακός δεν μας άφησε με την επιθετική του άμυνα να κάνουμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει στην επίθεση μας. Δυστυχώς σε κάποια σημεία κρίσιμα της αναμέτρησης δεν είχαμε συγκέντρωση, χάσαμε πολλά ριμπάουντ και έτσι η διαφορά άνοιξε. Παλέψαμε, όμως, για το καλύτερο απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός".

Ο Νίκος Αργυρόπουλος, εκ μέρους των παικτών είπε: "Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική στιγμή για εμένα η βράβευση από την ομάδα μου, αλλά και από την ομάδα του Ολυμπιακού. Όταν παίζεις με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα πρέπει να είσαι 110% έτοιμος. Εμείς αντιμετωπίζουμε αυτά τα ματς ως γιορτή. Θεωρώ πως κόντρα στον Ολυμπιακό εμφανιστήκαμε ανταγωνιστικοί, αλλά ο Ολυμπιακός έχει τρομερή ποιότητα. Δεν ήμασταν τόσο εύστοχοι στα τρίποντα όσο θα έπρεπε για να μείνουμε κοντά στο σκορ. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ ποιοτική ομάδα και ήρθε εδώ και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ