STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Η νίκη αφιερωμένη στον Γιανγκ"

Σφαιρόπουλος: "Η νίκη αφιερωμένη στον Γιανγκ"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στα Τρίκαλα, και αφιέρωσε τη νίκη στον τραυματία Πάτρικ Γιανγκ. Φλεβαράκης: "Ο Ολυμπιακός είναι σε διαρκή άνοδο".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου οι προπονητές και οι παίκτες των δύο ομάδων, ύστερα από το τέλος της αναμέτρησης Τρίκαλα - Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να κερδίζουν το ματς με σκορ 69-89.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε τα εξής στη συνέντευξη Τύπου: “Τα Τρίκαλα ξέραμε πως διαθέτουν αθλητική ομάδα που παίζει σε υψηλό ρυθμό. Γενικά τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα πολύ καλά στημένη και δουλεμένη από τον κόουτς Φλεβαράκη. Οι παίκτες μας, ήταν όλοι συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο παιχνίδι και αυτό κρατάω.

Μπήκαμε στο ματς έχοντας στο μυαλό μας την καλή εικόνα που έδειξαν τα Τρίκαλα στο ματς με τον Άρη, έτσι είχαμε τη συγκέντρωση και ακολουθήσαμε το πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση. Παρά τις αλλαγές και τα τρικ των Τρικάλων, εμείς διαβάσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε καλές συνεργασίες και αμυντικά.

Δεν τους επιτρέψαμε να κάνουν το παιχνίδι τους, ειδικά στο γήπεδο τους που παίζουν πάντα καλά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσήλωση και την ενέργεια που έδωσαν. Είχαμε δύσκολο ταξίδι και είναι σημαντικό ότι δείξαμε αυτό το πρόσωπο μετά από τόση κούραση και μετά από μια τόσο μεγάλη νίκη.

Έχω να πω μόνο καλά λόγια για τα Τρίκαλα και τους εύχομαι καλή συνέχεια, τόσο στον κόουτς όσο και στην ομάδα. Έχει σφίξει η μέση του Πρίντεζη. Αυτή τη νίκη και την εμφάνιση, όλοι μας την αφιερώνουμε στον Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος χτύπησε σοβαρά και θα μας λείψει για τη συνέχεια”.

Σε ερώτηση για το εάν είναι ικανοποιημένος για την προσαρμογή των νέων παικτών στην ομάδα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος απάντησε πως “η ομάδα αρχίζει και λειτουργεί πιο ομαδικά, βγαίνουν οι αυτοματισμοί. Και οι νέοι παίκτες και οι νεαροί έχουν καταλάβει τον ρόλο τους, γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι, αλλά ακόμη έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης”.

Φλεβαράκης: "Ο Ολυμπιακός είναι σε αγωνιστική άνοδο"

Ο προπονητής των Τρικάλων, Κώστας Φλεβαράκης, δήλωσε πως: “Ένα παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό είναι πάντα δύσκολο, όταν μάλιστα ο Ολυμπιακός είναι σε διαρκή άνοδο όπως τώρα, είναι ακόμη δυσκολότερο. Οι ρόλοι, όσο περνάει ο καιρός γίνονται όλο και πιο ξεκάθαροι και έτσι ο Ολυμπιακός γίνεται όλο και καλύτερος.

Μετά τις ήττες από τον Παναθηναϊκό στο ξεκίνημα, ο Ολυμπιακός δείχνει συνέχεια όλο και καλύτερο πρόσωπο και ανεβαίνει. Αν συνεχίσει έτσι, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη οι προσδοκίες θα πρέπει να είναι μεγάλες. Εμείς κρατάμε τη σχέση ασίστ λαθών που κάναμε.

Βέβαια κάναμε και κάποια λάθη που δεν περνάνε στη στατιστική, όπως ότι δεν δώσαμε τη μπάλα εκεί που πρέπει και ο Ολυμπιακός αυτά δεν τα συγχωρεί. Κοιτάμε τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που θα έρθουν. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Γιάννη, δεν είναι καθόλου τυχαία τα αποτελέσματα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη”.

Τσαϊρέλης: "Χαλαρώσαμε στο τέλος"

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης που εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού, τόνισε τα εξής: “Τα Τρίκαλα αξίζουν τον σεβασμό και την προσοχή καθώς μπορούν να σου κάνουν ζημιά αν δεν είσαι σοβαρός. Έτσι ξεκινήσαμε συγκεντρωμένοι, για τρία δεκάλεπτα παίξαμε καλά, αλλά στο τέταρτο χαλαρώσαμε, κάτι, όμως, που δεν έπρεπε να συμβεί”.

Τιγκ: "Η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή"

Ο παίκτης των Τρικάλων, Τσάστιν Τιγκ, δήλωσε πως: “Είχαμε απέναντι μας μια δυνατή ομάδα, είχαμε ένα δύσκολο απόγευμα, αλλά προσπαθήσαμε να παίξουμε δυνατά. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή με την παρουσία των φιλάθλων και από τις δύο ομάδες και ειλικρινά απολαύσαμε το παιχνίδι. Πλέον κοιτάζουμε μπροστά”.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ