STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "'Έχουμε ξεχωρίσει 4-5 παίκτες"

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως στον Ολυμπιακό ακόμη ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Ντάνιελ Χάκετ, επισημαίνοντας πως έχουν ξεχωρίσει 4-5 παίκτες. Κάποιους με συμβόλαια και άλλους ελεύθερους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ύστερα από το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Προμηθέα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στον αντικαταστάτη του Ντάνιελ Χάκετ, επισημαίνοντας πως έχει ξεχωρίσει 4-5 παίκτες. Να τονίσουμε πως μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο πρώην Αμερικανός γκαρντ του Άρη, Ντομινίκ Ουότερς.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αρχικά δήλωσε τα εξής για την νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα: "Χρόνια πολλά σε όλους, Υγεία και αγάπη. Όσον αφορά το ματς. Είδαμε ένα καλό ματς και θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Οι παίκτες μας έκαναν καλό παιχνίδι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα, παίξαμε καλά στην επίθεση, σκοράραμε καλά σε όλο το ματς. Η άμυνα μας ήταν σε καλό επίπεδο. Ξεκινήσαμε την πρώτη περίοδο βάζοντας τις βάσεις. Είχαμε πλουραλισμό σε όλο το ματς. Ελέγξαμε τον ρυθμό, είχαμε διαφορές και βγάλαμε ωραίες φάσεις στο παρκέ. Νομίζω το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος. Σκόραραν και οι 12 παίκτες μας, κάτι που δείχνει την ομαδικότητα μας. Παίξαμε καλά και στην άμυνα, είχαμε καλές αλληλοκαλύψεις. Είναι ένα παιχνίδι που μας αφήνει ικανοποιημένους. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε κοντά μας. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο στο ματς με την Φενέρμπαχτσε".

Για την παρουσία του Παπανικολάου στο "4": " Ο Παπανικολάου είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει στο 4. Είχε και φάουλ ο Αγραβάνης. Ο Παπαπέτρου είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής, οπότε δεν ήθελα να τον κουράσουμε. Ο Παπανικολάου είναι πολύπλευρος παίκτης. Κάνει εξαιρετική δουλειά, και αθόρυβη, σε πολλούς τομείς. Μπορούμε να τον εκμεταλλευτούμε και στο "3" και στο "4".

Για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Χάκετ: "Ψάχνουμε παίκτες, μας έχουν προτείνει αρκετούς. Είχα πει μετά την Μπάμπεργκ, καθώς δεν έχουμε ελεύθερο χρόνο.. Έχουμε κασταλλάξει σε σε 4-5 ονόματα. Σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις. Κάποιοι από αυτούς τους παίκτες που κοιτάμε έχουν συμβόλαια, άλλοι δεν έχουν. Δεν είναι εύκολο να πάρεις την πρώτη σου επιλογή, καθώς εξαρτάται και από άλλους παράγοντες".

Για τον τραυματισμό του Δημήτρη Αγραβάνη στον ώμο: " Τον εξετάζει ο γιατρός, δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει. Θα δούμε στην αυριανή προπόνηση τι έχει. Πάντως, όσο κατάλαβα, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό".

Ο Κώστας Παπανικολάου σχολίασε τα εξής: "Όμορφη νίκη μετά από ένα κακό αποτέλεσμα. Είχαμε αυτοσυγκέντρωση. Μιλήσαμε με το προπονητικό-τιμ. Θέλαμε να βγάλουμε καλά πράγματα. Πιστεύω κάναμε σωστά αυτά που θέλαμε, αυτά που είπαμε πριν το ματς. Χρόνια πολλά σε όλους".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ